Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

Bernsone: "Varbūt pienāks diena, kad pusmaratonu izskriešu zem 1:20:00..."

Jānis Pārums

Bernsone: "Varbūt pienāks diena, kad pusmaratonu izskriešu zem 1:20:00..."
Liene Bernsone
Foto: sony.lv

Skrējēja Liene Bernsone, kura sestdien uzvarēja "Skrien Latvija" ceturtajā posmā Liepājas pusmaratonā, sasniedzot jaunu personisko rekordu (1:24:26), sarunā ar Sportacentrs.com dalījās iespaidos par paveikto.

"Priecājos par katru personisko rekordu. Protams, ka gribējās "palīst" zem stundas un 24 minūtēm, bet neizdevās. Ieskrienot finišā sapratu, ka tas bija labākais, ko šodien varēju, atdevu visu ko varēju, sirdsapziņa tīra. Priecājos arī par izrāvienu jau otrā apļa vidū, kas deva pārliecību atlikušajā trasē. Kopumā ar paveikt esmu apmierināta. Arī pirmā vieta kāda no skriešanas posmiem man bija pirmo reizi. Viss vēl priekšā," norādīja Bernsone.

Skrējēja norādīja, ka Liepājas trase viņai patikusi: "Liepājā skrēju pirmo reizi, trase bija ļoti pateicīga, man kā skrējējai bija ļoti interesanti, nebija garlaicīgo posmu. organizatori trasi bija izveidojuši ļoti labu, interesantu gan skrējējiem , gan skatītājiem. Nebija arī lielu kāpumu un kritumu. Skrējienu izbaudīju par visiem 100%"

Tāpat bijusī basketboliste akcentēja, ka joprojām skriešana ir viņas hobijs un vaļasprieks: "Skrienu sev, savam priekam. Protams, katram posmam arī gatavojos un tie man ir kā skriešanas svētki, lai pierādītu arī sev, ka varu, un varu katru reizi labāk. Un varbūt pienāks arī diena, kad sanāks paskriet zem stundas 20 minūtēm. Mērķiem jābūt! Domāju gan, ka šogad tas nenotiks, bet katrā startā cenšos izskriet personisko rekordu."

"Noteikti plānoju noskriet visus atlikušos "Skrien Latvija" posmus. Valmierā gatavojos skriet pilno maratonu. Protams, gribētos uzlabot sava pirmā maratona rezultātu un noskriet zem 3:02:00 (tieši ar tādu rezultātu Liene veica savu pirmo maratonu šogad maijā Rīgā - aut.). Jāskatās arī kāda būs trase, jebkurā gadījumā 15.septembrī būšu uz starta līnijas un gatava savam otrajam maratonam. Iespēja jāizmanto, Latvijā divas reizes gadā tik tāda ir," norādīja Bernsone.