Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

Siguldas pusmaratona laikā dalībniekus un atbalstītājus „spārnos cels” ELVI

Šīsnedēļas izskaņā Siguldā notiekošajā pusmaratonā, dalībniekus uzmundrinās un uz augstiem rezultātiem motivēs viens no pasākuma lieldraugiem – veikalu tīkls ELVI. „Esam sarūpējuši daudzus pārsteigumus skriešanas entuziastiem – pasākuma dalībniekiem un skatītājiem. Tā, piemēram, pasākuma laikā norises vietā sasaitē lidos ELVI gaisa balons, savukārt dažādu disciplīnu uzvarētājus gaidīs atmiņā paliekošas balvas no mūsu veikalu tīkla,” stāsta ELVI franšīzes turētāja SIA „Pārtikas tirdzniecības apvienība” komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Jau augusta sākumā ELVI aktīvi iesaistījās un piedalījās vienā no „Skrien Latvija” pusmaratona posmiem Kuldīgā. „Ar prieku vērojam, ka skriešana ir kļuvusi par īstu tautas sporta veidu, iesaistot aizvien lielāku entuziastu skaitu. Kā sociāli atbildīgs uzņēmums, vēlamies būt kopā ar pusmaratona dalībniekiem un skatītājiem, motivējot tos uz augstākiem rezultātiem un atbalstot veselīgu dzīvesveidu. Arī Siguldas posmā rūpēsimies par spirdzinājumu sportistiem un izklaidi skatītājiem,” stāsta L.Vārtukapteine.

„Vēlamies, lai arī mūsu sarūpētās balvas pusmaratona uzvarētājiem būtu atmiņā paliekošas, tādēļ 21,097 km distances pirmās vietas ieguvējs saņems balvu – lidojumu ar ELVI gaisa balonu,” informē L.Vārtukapteine, piebilstot, ka Kuldīgas posmā šo balvu ieguva Latvijas izcilā pusmaratoniste Jeļena Prokopčuka.

Jāatzīmē, ka veikalu tīkls ELVI piedalās „Nike tautas skrējiena” distancē arī ar savu komandu. „Kā atbalstītājs ELVI vienmēr cenšas būt klāt nozīmīgos sporta notikumos, ik gadu šim mērķim atvēlot vairākus tūkstošus latu. Savukārt darbiniekus mudinām uz aktīvu dzīvesveidu, piedaloties ne vien skriešanas pasākumos, bet arī ielu basketbola sacensībās, dažādās talkās un citos pasākumos,” stāsta L.Vārtukapteine.

Veikalu tīkla ELVI prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo. Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA „Pārtikas tirdzniecības apvienība” ir zīmola ELVI turētājs un franšīzes devējs, kas nodrošina tīkla sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.