Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Video: Skriešanas svētki Kuldīgā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Kuldīgā norisinājās skriešanas seriāla "Skrien Latvija" ceturtais posms - Kuldīgas pusmaratons, kas pulcēja daudz skrietgribētājus. Dāmām pārliecinošu uzvaru pusmaratonā izcīnīja titulētā Jeļena Prokopčuka, savukārt vīriešiem ātrākais bija lietuvietis Mariuss Diļūns. Video: Skrundas TV.

Publicitātes foto

Pirmajā Jelgavas nakts pusmaratonā uzvaru izcīna Rolands Kaimiņš

Pašā vasaras vidū, 12. jūlijā Jelgava uz vienu dienu pārvērtās par Latvijas skriešanas centru, pulcējot turpat divus tūkstošus pirmā Sportland Jelgavas nakts pusmaratona dalībniekus. Pilsētas iedzīvotāju un viesu interese par pasākumu to izvērta par patiesiem skriešanas svētkiem veselas dienas garumā, noslēdzoties ar uguns šovu un finišu vēlā vakara stundā.
Uz goda pjedestāla K.Bērziņš (no kreisās), V.Zolnerovičs un K.Kaimiņš
Foto: Inesis Babāns

Ventspils pusmaratonā uzvar Zolnerovičs un Prokopčuka

15.jūnijā notika piektais Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons, kas reizē bija sacensību seriāla "Skrien Latvija 2014" 3.posms un Latvijas čempionāts pusmaratonā. Ar jaunu trases rekordu (01:05:30 h) pirmais finišēja Valērijs Zolnerovičs, bet sieviešu konkurencē ātrākā bija Jeļena Prokopčuka – 01:13:32 h.
Publicitātes foto

Biķernieku pusmaratonā uzvar Žolnerovičs un Ābele

Par skriešanas seriāla "Skrien Latvija" otrā posma Biķernieku pusmaratona uzvarētājiem svētdien kļuva Latvijas rekordists pusmaratonā un maratonā Valērijs Žolnerovičs un Jeļena Ābele.