Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

SEB banka kļūst par „Skrien Latvija” 2013 atbalstītāju

Ar prieku varam paziņot, ka SEB banka ir kļuvusi par skriešanas seriāla „Skrien Latvija” 2013 atbalstītāju.

SEB banka atbalsta projektus, kas ir orientēti uz kultūras, izglītības, sporta un biznesa vides attīstību Latvijā, veidojot sevi kā sociāli atbildīgu banku, kam nav vienaldzīga apkārtējā sabiedrība un tās izaugsme.

Ar prieku varam paziņot, ka SEB banka ir kļuvusi par skriešanas seriāla „Skrien Latvija” 2013 atbalstītāju. „Skrien Latvija” valdes priekšsēdētājs Gundars Upenieks: „Iepriekšējos gados SEB banka jau atbalstīja dažus no „Skrien Latvija” posmiem, piemēram, SEB Kuldīgas pusmaratonu, Liepājas pusmaratonu un Siguldas pusmaratonu. Prieks, ka šogad vienojāmies par visu posmu atbalstīšanu. Tas ir uzticības garants mums par to, ka strādājam pareizā virzienā un pierāda, ka skriešanas seriāls „Skrien Latvija” attīstās, kļūstot par vienu no nozīmīgākajiem tautas sporta pasākumiem Latvijā.”

Atgādinām, ka tieši ar Rēzeknes pusmaratonu tiks atklāta 2013. gada "Skrien Latvija" sezona – sacensības notiks jau 6.aprīlī. Šī būs pirmā reize, kad "Skrien Latvija" sacensības notiks Latgalē.