Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

Nepaliec mājās - nāc un piedalies!

Skriešana ir bauda. Ja kāds tam nepiekrīt un saka, ka ir skrējis, bet tas bijis mokoši un nepatīkami, tad iesakām pamēģināt vēlreiz. Varbūt skriešanas temps bija par ātru, apavi spieda un berza pēdas, izvēlētā distance bija par garu un tā tālāk. Ja pirmajās reizēs ir smagi skriet jau pēc neliela posma, ieteicams pāriet uz soļošanu un, kad sirds nedaudz atpūtusies un elpošana nostabilizējusies, atsākt lēni skriet.

Skriešana ir kas vairāk nekā fizisks treniņš. Tā ir skaista cīņa ar sevi, kad tu spēj pierādīt sev, ka ar katru reizi spēj noskriet ilgāk vai arvien garāku distanci. Skriešana ar laiku rada atkarību, bet atšķirībā no tādām atkarībām kā alkohols, smēķēšana, datorspēles, šī ir vērtējama ar lielu plus zīmi.

Masu skriešanas pasākumi ir vieta, kur pulcējas ne tikai profesionāli sportisti, lai sadalītu galvenos medaļu komplektus un bieži vien naudas balvas. Tā ir vieta, kur tikties arī amatieriem, sporta faniem, veselīga dzīvesveida piekopējiem, lai vienotos kopīgā skrējienā, iepazītu citus sev līdzīgi domājošos, kā arī dalītos pieredzē un iespaidos. Ikvienam būtu jāizjūt šīs lieliskās emocijas, kad stāvi starta koridorā pēdējās minūtes vai sekundes līdz starta šāvienam starp simtiem vai pat tūkstošiem skrējēju, kurus vieno kopīgs mērķis – noskriet izvēlēto distanci. Protams, kāds vēlas to noskriet ātrāk, citam nav nozīmes iegūtajai vietai un rezultātam, bet gan gūtajām emocijām un skriešanas baudīšanai. Skrējiena laikā trases malās stāv cilvēki, kas aktīvi atbalsta visus skrējējus. Tuvojoties finišam, ķermenis saņem jaunu enerģijas lādiņu, apzinoties, ka palicis pavisam nedaudz, un dzirdot atbalstītāju aplausus finiša taisnē. Visvairāk jau bērniem mirdz actiņas, saņemot piemiņas medaļas, kas tiek pasniegtas katram finišējušajam dalībniekam. Skrējējus finišā sagaida nestartējušie ģimenes locekļi, radi, draugi, kas teica atzinīgus vārdus, sabučo, samīļo. Tā nav plika sacensība par uzvaru. Masu skriešanas pasākumi apvieno cilvēkus, iepazīstina, saliedē. Organizācijām šī ir lieliska iespēja veicināt darba kolektīva attiecības apvienojumā ar veselīgu dzīvesveidu, iekļaujot šādus pasākumus savās ārpus darba aktivitātēs. Ģimenēm un draugiem dalība masu skriešanas pasākumos ir izdevība, lai izdzīvotu kārtējo kopīgo piedzīvojumu ar tuvajiem un mīļajiem.

Sporta klubs MAGNEN piedāvā ikvienam izbaudīt savu kopīgo skrējienu jau 6.aprīlī, kad Rēzeknē vienkopus pulcēsies gan pašmāju, gan ārzemju skrējēji, ģimenes, draugi, lai piedalītos Rēzeknes pusmaratonā 2013- SKRIEN LATVIJA 1 posma sacensībās. Nepaliec mājās, sāc skriet un piedalies ar savējiem.Gūsim veselību,dzīvesprieku un radīsim svētkus sev un apkārtējiem.

Pieteikties joprojām var gan internetā, ieejot pusmaratona mājaslapā Rēzeknes pusmaratons , Skrien Latvija vai arī sporta veikalā „Ekstrēmais sports” (Atbrīvošanas alejā 130- 2.stāvā, Rēzeknē).