Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:627, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "Veiksmīgais #19" - 1.kārta

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sportacentrs.com sadarbībā ar Sporta Avīzi un sporta preču inventāra veikalu Hokejam.lv piedāvā konkursu. Viss, kas Tev jādara, - jānorāda, kurā lappusē atrodami attēlos redzamie publikāciju fragmenti un jāatbild uz vienu prognožu jautājumu. Atbildes atrodamas #19 (14.maija) Sporta Avīzē.

Piedalīties konkursā

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Ja esi reģistrēts lietotājs, tad spied ŠEIT, atbildi uz visiem jautājumiem, kā arī ieraksti atbildes uz papildjautājumiem un norādi savu tālruņa numuru. Papildjautājuma atbildes un tālruņa numurs ir obligāti, neievadot tos netiks ieskaitītas arī pārējās atbildes!

Piedalīties konkursā

Kā norisināsies konkurss?

Jums jāatbild uz četriem jautājumiem, norādot lappuses numuru zem katra attēlā redzamā publikācijas fragmenta, kā arī jāizvēlās viens no atbilžu variantiem par nākamā numura „Sporta Avīzi”. Jautājums ar atbilžu variantiem netiks vērtēts, bet ir saistošs Sporta Avīze veidotājiem. Jautājumi jāatbild līdz 16.maija 13:00, kad sāksies pirmā PČ ceturtdaļfināla spēle hokejā.

Kā noteiks uzvarētājus?

17.maija rītā apkoposim iesniegtās atbildes . Primārās būs pirmo trīs jautājumu atbildes – lai tiktu pie balvām, tām jābūt pareizām (Atbildes atrodamas #19 (14.maija) Sporta Avīzē). Ceturtā jautājuma atbilde būs izšķiroša trīs uzvarētāju noteikšanai. Meklēsim precīzo vai tuvāko atbilžu autorus. Ja vairākiem lietotājiem būs visas četras pareizas atbildes, tad trīs veiksminiekus noteiksim ar izlozes palīdzību, bet pārējie saņems SA+ pieeju uz vienu mēnesi. Lai veicas!

Kādas ir balvas, kas tās saņems?

1. vieta - veikala Hokejam.lv dāvanu karte 30Ls vētrībā
2. vieta - Hoodieboddie kapučjaka ar iebūvētu unikālu patentētu HB3 tehnoloģiju. Tās kapuces striķīšos iemontētas austiņas un kabatā paslēpts izvads Tavam viedtālrunim, datoram, IPODam vai MP 3 atskaņotājam.
3. vieta - grāmatas "37 stāsti par Kārli" un "Klients" un 2 veidu multivitamīnu komplekti.

Piedalīties konkursā