Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

U-23 riteņbraukšanas izlases gatavojas Nāciju kausiem

U-23 riteņbraukšanas izlases gatavojas Nāciju kausiem
Foto: Cycling team "Rietumu-Delfin"

Nīderlandes pilsētā Gulpenē sākusies sagatavošanās nometne Nāciju kausa sacensībām. Trenera Vitālija Smirnova vadībā izlases kandidātos ietilpst astoņi sportisti.

Izlases rindās šobrīd ir Indulis Bekmanis (Rietumu-Delfin), Andžs Flaksis (Rietumu-Delfin), Andris Smirnovs (Rietumu-Delfin), Armands Bēcis (Rietumu-Delfin), Matīss Preimanis (Rietumu-Delfin), Ivars Prokofjevs (Rietumu-Delfin), Ingus Eislers (Alpha Baltic/Unithymaratons.com), Jānis Rezins (Alpha Baltic/Unithymaratons.com).

Vēlāk komandai pievienosies arī Toms Skujiņš (La Pomme Marseille) un Jānis Dakteris (Crabbe-Performance).

Pirms Nāciju kausiem komanda piedalīsies trīs dienu sacensības „Triptique des Monts et Chateaux” UCI 2.2. no 1.-3.aprīlim.

Nāciju kauss riteņbraukšanā

- 9.04. - 1.Nāciju kauss „Ronde van Vlaanderen U-23” BEL (2008.gadā sacensības uzvarēja Gatis Smukulis)
- 13.04. – 2.Nāciju kauss „Le cite Picarde” FRA
- 16.04. – 3.Nāciju kauss „ZLM tour” NED

Informāciju sagatavoja
Igo Japiņa Sporta Aģentūra
Linards Veide


, 2011-03-30 22:29, pirms 13 gadiem
nu jācer, ka kaut kādus rezultātus parādīs, bet sastāvs gan milzīgs - 10 braucēji, bet piedalīties var tik 6.
jāskatās, kurus atstās aiz borta
, 2011-03-31 09:02, pirms 13 gadiem
...kārtējā nacionālā izlase, kas nestartē - vai vismaz neprezentē sevi nacionālos sporta tērpos...nebrīnītos, ja tiesneši kādu sportistu noņemtu par neatbilstošu formu v.k.s.
, 2011-03-31 09:18, pirms 13 gadiem
Kāpēc sastāvā nav R Skujiņš, A Vosekalns un E Liepiņš?
tas nu varbūt tā, bet paskatoties kandidātu sarakstu uzreiz ir redzams apmēram U-23 izlases sastāvs Bekmanis, Flaksis, Skujiņš, Smirnovs, Bēcis, Rēzins, Eislers.
Prokofjevs un Preimanis tomēr vairāk ir kalnu riteņbraucēji un viņiem svarīgākie starti būs kalnu riteņbraukšanas sacensībās.
, 2011-03-31 11:50, pirms 13 gadiem
izlasei ir pasūtīta forma, būs visiem arī vienādas ķiveres.

šis ir kopējais treniņš bāzes vietā nevis sacensību tuvumā + klubi paši maksā par savu sportistu dalību Nāciju kausos un nav brīnums, ka puiši brauc savās klubu formās. Autotransports nav no federācijas, bet gan Rietumu-Delfin komandas..

sastāvs - kam ir nauda, tas pretendē uz vietu izlasē, ļoti vienkārši. V.Smirnovs var atlasīt spēcīgākos attiecīgajā brīdī. Konkurence par vietu izlasē tikai motivē sportistus startēt labāk.
, 2011-03-31 15:15, pirms 13 gadiem
Džerijs5 rakstīja: Kāpēc sastāvā nav R Skujiņš, A Vosekalns un E Liepiņš?
Tādēļ, ka tu neizvēlies sastāvu! Bet ja nopietni, tad Raivis jau kādu laiku cīnās ar ceļu problēmām. Un tik tiešām ir tā, ka braucējiem pašiem jāmaksā, tātad, kas grib braukt, tas maksā par ceļu. Startēt var katros sačos tik 6 cilvēki, nav nekas daudz
Vouts van Ārts. Foto: Jumbo-Visma arhīvs

Van Ārta dalība "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes

LETA--AP. Beļģijas riteņbraucēja Vouta van Ārta dalība daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes, ceturtdien paziņoja viņa pārstāvētā "Visma-Lease a Bike" komanda.
Foto: SCANPIX/AFP

Muižnieks: "Uzvarai smagajā "Cape Epic" vajag labu sagatavotību un veiksmi"

Oskars Muižnieks duetā ar Lauri Purniņu martā Dienvidāfrikā uzvarēja amatieru ieskaitē daudzdienu maratonā "Cape Epic", ko uzskata par nopietnāko izaicinājumu kalnu riteņbraukšanā (MTB). Muižnieks sarunā ar Latvijas Radio pastāstīja, ka smags pārbaudījums bija gan tehnikai, gan veselībai, tādēļ finiša sasniegšanā liela nozīme ir arī veiksmei.
Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija.

Pluto visaugstāk no latviešiem Olimpijas tūrē, Lapiņam debija elites līmeņa sacensībās

Vakar Nīderlandē notikušajā "Olympia's Tour" velobrauciena (UCI kat. 2.2) pirmajā posmā Latvijas riteņbraucējs Mārtiņš Pluto iekļuva četrdesmit labāko riteņbraucēju vidū un izcīnīja 38. vietu. Šajās sacensībās debiju pieaugušo konkurencē piedzīvoja Gusts Lapiņš, kurš pārstāv "Voltas Tartu2024 CCN" komandu.