Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē BMX sezonas atklāšanas sacensības Ventspilī

Nedēļas nogalē BMX sezonas atklāšanas sacensības Ventspilī
Ventspils BMX trase

Sestdien, 2.maijā, Piedzīvojumu parka BMX trasē (Saules ielā 141, Ventspilī) norisināsies olimpiskā centra "Ventspils" balvu izcīņa un „BMX sezonas atklāšanas” sacensības.

Sacensības norisināsies visās vecuma grupās, sākot ar 6 gadus jauniem un jaunākiem braucējiem, beidzot ar elites grupas braucējiem (19 gadi un vecāki). Sacensībās drīkst piedalīties visi BMX braucēji ar vai bez licencēm, braucējiem bez licencēm jāuzrāda dzimšanas apliecinošs dokuments. Dalībnieku reģistrācija 2.maijā. līdz plkst. 10:00, sacensību sākums plkst. 12:00.

Sacensību uzvarētāji tiks apbalvoti ar medaļām un balvām. Braucienu starplaikos skatītājiem būs iespēja pašiem iejusties braucēju „ādā” un piedalīties - Tautas klasē, kur savus spēkus varēs izmēģināt jebkurš interesents un cīnīties par organizatoru sarūpētajām balvām. Līdz šim Ventspils BMX trasē jau notikušas vairākas valsts līmeņa sacensības.

„BMX sezonas atklāšanas” sacensības organizē Olimpiskais centrs „Ventspils” sadarbībā ar Sporta skolu „Spars” un sporta preču veikalu „Fans”. Sacensību nolikums pieejams mājas lapā bmxrace.lv

Informāciju sagatavoja:
SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””