Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Pētersonei 2. vieta BMX pasaules čempionātā jauniešiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pētersonei 2. vieta BMX pasaules čempionātā jauniešiem
Vineta Pētersone uz pasaules čempionāta 2. pakāpiena

Šodien Kopenhāgenā ar junioru sacensībām sākās BMX riteņbraukšanas pasaules čempionāts. Vislabākais sasniegums Vinetai Pētersonei, kurai 2. vieta.

Kādreiz ar atzīstamiem rezultātiem slēpošanā startējusī Pētersone cīņā par uzvaru piekāpās Japānas sportistei Saei Hatakejamai. 3. vietas Latvijai izcīnīja Ronalds Rītiņš, Edvards Glāzers, 6. vietu savā grupā ieguva Reino Liepiņš, bet ar 7. vietu atzīmējies Helvijs Babris.

Elites grupas sportisti Kopenhāgenā sacenties nedēļas nogalē. Latvijai tradicionāli lielākās cerības uz divkārtējo pasaules un arīdzan olimpisko čempionu Māri Štrombergu, kurš centīsies aizstāvēt pirms gada izcīnīto titulu.

Izmantotie resursi:
UCI BMX World Championships 2011 Copenhagen...



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-27 21:43, pirms 13 gadiem
Darba autors ļoti nekompetenti uzrakstījis šo rakstu.
1. Šodien sākās Pasaules čempionāts jauniešiem līdz 14 gadiem ieskaitot, nevis kā autors raksta junioriem!! Junioriem, tā pat kā Elites klases braucējiem PČ sāksies 5dien ar time trial (brauciens uz laiku 1 aplis)
2. Varēja jau arī pieminēt, kādā vecuma grupā katrs startē, jo viņi nav viens vecums!

     [+] [-]

, 2011-07-27 21:48, pirms 13 gadiem
Babris- B13
Glazers & Liepiņš- B10
Petersone- G12
Rītiņš- B9