Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Ventspilī norisināsies "SMScredit.lv BMX čempionāta" septītais posms

Toms Markss
Toms Markss

Ventspilī norisināsies "SMScredit.lv BMX čempionāta" septītais posms
"SMScredit.lv BMX čempionāta" Ventspils posms
Foto: Ervijs Rītiņš

Šīs nedēļas nogalē Latvijas BMX saime pulcēsies Ventspilī, kur no pulksten 13:00 norisināsies "SMScredit.lv BMX čempionāta" septītā posma sacensības. Tikmēr svētdien pulksten 11:00 risināsies Ventspils kausa izcīņa.

Noslēgumam pamazām tuvojas 2016. gada BMX sacensību sezona. Pašmāju lielākajā sacensību seriālā “SMScredit.lv BMX čempionātā” vēl jāaizvada divi no astoņiem posmiem. Tieši tajos arī izšķirsies sezonas kopvērtējuma uzvarētāji dažādās vecuma un meistarības grupās.

Šīs nedēļas nogalē Latvijas BMX saimi uzņems BMX klubs "Ventspils Spars" Šīs Kurzemes pilsētas kluba trasē sestdien, 27. augustā, pulksten 13:00 sāksies "SMScredit.lv BMX čempionāta" septītā posma sacensības. Dalībnieku vidū redzēsim arī būvniecības uzņēmuma "MONUM" atbalstītās Latvijas BMX jaunatnes un pieaugušo izlases sportistus. Konkurenci mūsu sportistiem sagādās arī tuvāko kaimiņvalstu braucēji. Izšķirošie braucieni Ventspils posmā sāksies pēc pulksten 15:30.

Tikmēr svētdien jau no pulksten 11:00 turpat norisināsies Ventspils kausa izcīņas sacensības, kuras arī sola aizraujošas un pozitīvas cīņas visas dienas garumā.

Kopumā "SMScredit.lv BMX čempionāta" sezonā paredzēti astoņi posmi, kas norisinās Rīgā, Mārupē, Vecpiebalgā, Valmierā, Jelgavā, Madonā, Ventspilī un Smiltenē. Ceturto gadu pēc kārtas Latvijas Nacionālā čempionāta atbalstītājs ir "SMScredit.lv", bet katrā no posmiem dalībnieku vidū redzēsim būvniecības uzņēmuma "MONUM" atbalstītās Latvijas BMX izlases sportistus.

"SMScredit.lv BMX čempionāta" kopvērtējumā tiks noskaidroti Latvijas čempioni bērnu, jauniešu un amatieru grupās. Tāpat katrā no posmiem startēs arī elites un junioru apvienotās grupas braucēji.

SMScredit.lv BMX čempionāta 2016. gada kalendārs:

27.08. – Ventspils
10.09. – Smiltene

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs