Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Klāvs Lisovskis izcīna pasaules bronzu U-16 krūzeru grupā

Klāvs Lisovskis izcīna pasaules bronzu U-16 krūzeru grupā
Klāvs Lisovskis brauc "krūzeru" klasē.
Foto: Elīna Ola

Klāvs Lisovskis, kurš piekdien pasaules čempionātā starp 16-gadīgajiem izcīnīja 4. vietu, šodien izcīnija 3. vietu krūzeru grupā jauniešiem vecumā starp 15 un 16 gadiem.

Sacensības krūzeru klasē notiek ar divriteņiem, kuru riteņu diametrs ir lielāks(24"...26"), nekā klasiski (20"). Lai gan teorētiski un pēc noteikumiem šajā klasē ļauts piedalīties arī ar MTB tipa divriteņiem, BMX specifika liek izvēlēties pēc iespējas vienkāršāku, sīkstāku un vieglāku konstrukciju. Tas ir tāds neliels ieskats par to, kas tad ir krūzeru(Cruiser) klase.
Klāvam Lisovskim pagājušajā gadā izdevās izcīnīt sudrabu šajā pašā klasē. Pārliecinošas uzvaras priekšbraucienos un otrā vieta pusfinālā deva cerību, ka rezultāts nebūs sliktāks arī šogad. Tomēr, par uzvarētāju šogad kļuvis jaunzelandietis Nikolas Fokss, bet otro vietu Klāva konkurents Eiropas trasēs - nīderlandietis Džefrejs Hoglands.

PČ, Zēni 15-16, krūzeru klase

VSportistsValsts
1.Nikolass FokssJaunzelande
2.Džefrejs HoglandsNīderlande
3.Klāvs LisovskisLatvija
4.Brendons MakkvīnsAustrālija
5.Džemijs MahiukaAustrālija
6.Pols VasenārsASV
7.Karlos RamirezsKolumbija
8.Brents VelhansAustrālija

Jāpiemin fakts, ka Eiropas čempionātā šajā pašā klasē Lisovskis arī izcīnīja 3. vietu.

     [+] [-]

, 2009-07-27 22:48, pirms 15 gadiem
malacis!!!!!!!!