Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Štrombergam vēl viena uzvara Nešvilā

Štrombergam vēl viena uzvara Nešvilā
Māris Štrombergs
Foto: www.bmxnews.com

Vienīgajam olimpiskajam čempionam Mārim Štrombergam šonakt izdevies izcīnīt vēl vienu uzvaru ASV čempionāta posmā. Titulētais sportists triumfējis Nešvilas posma otrās dienas sacensībās.

Nešvilā notiekošo "Music City Nationals" sacensību pirmajā dienā Māris Štrombergs finālā uzveica pasaules kausa ieguvēju Konoru Fīldu un Loganu Kolinu, bet otrajā dienā apsteidza Deividu Hermanu un Niku Longu. Valmierietim tā ir jau ceturtā uzvara kādā no ASV čempionāta posmiem. Elites grupas sacensībās otrajā dienā startēja 33 sportisti.

ASV čempionāta sezonu Štrombergs sāka ar uzvaru un otro vietu abos "Gator Nationals" posmos Floridā, bet pēc tam pievienoja septīto un otro vietu Teksasas posmā Desoto "Super Nationals". Aprīļa beigās divkārtējais olimpiskais čempions ieguva trešo un pirmo vietu Džordžijas štata posmā "Dixieland Nationals", Ņūmeksikas štata Albukērkas "Spring Nationals" latvieša kontā septītā un trešā vieta, bet Nešvilā pievienojis vēl divas uzvaras.

Olimpiskā čempiona plānos šosezon ir starts ne tikai ASV čempionātā, bet arī Eiropas čempionātā un Pasaules kausa izcīņā.

"Music City Nationals", otrā diena, elites grupas fināls

VSportistsKomanda
1.Māris ŠtrombergsFree Agent/Rockstar
2.Deivids HermansFree Agent/Rockstar
3.Niks LongsHaro
4.Lens van OglsPhoenix Factory Racing
5.Konors FīldssChase Bicycles
6.Karloss OkvendoIndeportes Antioquia
7.Sems VilobijsRedline
8.Marks VillerssBox Components

Izmantotie resursi:
USA BMX / BMX CANADA - World's largest BMX...

  +1 [+] [-]

, 2014-05-26 11:19, pirms 10 gadiem
Puikiņas jau domāja ka Štrombis vairs nevelk, bet saņemat pēc nopelniem jau kurās sacensībās no vietas

Kā teica M Rīmenis pēc Londonas OS fināla: "malacis Māris Štrombergs"

     [+] [-]

, 2014-05-27 18:15, pirms 10 gadiem
Kompvērtējumu varētu ielikt?