Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Krīgers nedēļas nogalē startēs ASV čempionāta posmu sacensībās "Gator Nationals"

Toms Markss
Toms Markss

Krīgers nedēļas nogalē startēs ASV čempionāta posmu sacensībās "Gator Nationals"
Kristens Krīgers
Foto: lrf.lv

Piektdien un sestdien Floridas štata Oldsmāras pilsētā norisināsies UCI C1 kategorijas ASV čempionāta posmu sacensības BMX riteņbraukšanā "Gator Nationals". Sacensībās startēs arī Latvijas elites izlases sportists Kristens Krīgers. Svētdien turpat norisināsies ASV Nacionālais čempionāts.

Šīs nedēļas nogalē Oldsmāras BMX trasē pulcēsies visi labākie ASV BMX braucēji, kuri sacentīsies par uzvaru ne tikai ASV atklātā čempionāta posmos “Gator Nationals”, bet arī vienās sacensībās, kas norisināsies svētdien, noskaidros 2018. gada ASV čempionus.

Piektdien un sestdien tiks aizvadītas "Gator Nationals" sacensības. Tāpat kā nedēļu iepriekš notikušajām "Winter Nationals" sacensībām, arī gaidāmajiem startiem piešķirta UCI C1 kategorija. Dalībnieku vidū redzēsim 21 gadu veco Latvijas elites BMX riteņbraucēju Kristenu Krīgeru. Trenera Ivo Lakuča audzēknis jaunajai sacensību sezonai gatavojies kā mājas treniņu bāzēs Valmierā, tā arī Spānijā un Amerikas Savienotajās valstīs.

No Jelgavas nākušajam sportistam šī būs ceturtā sezona vīru elites grupā. Mūsu sportists šajā gadā plāno ņemt dalību ne tikai ASV čempionātu posmu sacensībās, bet arī Pasaules kausa izcīņas un Eiropas kausa izcīņas posmos, kā arī citās visaugstākā līmeņa sacensībās.

Eiropas kausa izcīņas sacensību sezona, kurā kopumā iekļauti astoņi posmi, 24. martā sāksies Itālijas pilsētā Veronā. Pasaules kausa izcīņa BMX superkrosā ar pirmajiem diviem posmiem startēs 31. martā un 1. aprīlī Francijā. Kopumā Pasaules kausa izcīņā iekļauti astoņi posmi, kas norisināsies četrās nedēļas nogalē. Pasaules čempionāts no 5. – 9. jūnijam gaidāms Azerbaidžānā, Eiropas čempionāts “Challange” grupām no 13. – 15. jūlijam notiks Francijā, kamēr Eiropas čempionāts elites grupām gaidāms 10. un 11. augustā Apvienotajā Karalistē.

Izmantotie resursi:
lrf.lv