Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Latvijas BMX sezona turpināsies Vecpiebalgā

Latvijas BMX sezona turpināsies Vecpiebalgā
Publicitātes foto

Sestdien, 22. augustā, plkst. 13:00 Vecpiebalgas trasē norisināsies Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla "SMScredit.lv BMX čempionāta" septītais posms. Bet dienu vēlāk, svētdienā, Vecpiebalgas trasē norisināsies 'Vecpiebalgas kausa izcīņa". Nedēļas nogales sacensību dalībnieku skaits varētu pārsniegt 300.

Vecpiebalgā darbojas BMX klubs – "Vecpiebalga", kurš ir aptuveni 15 BMX braucēju liels, bet pašiem sava trase tika atklāta 2013. gadā, un jau atklāšanai par godu tika rīkotas nacionālā mēroga sacensības, kurās dalību ņēma arī kaimiņvalstu sportisti. Šī tradīcija turpinās un arī šogad Vecpiebalgā norisināsies nacionāla mēroga sacensības ar starptautisku dalībnieku klātbūtni.

Vecpiebalgas BMX klubs parūpējies arī par patīkamo atmosfēru sacensību laikā. Visas dienas garumā būs pieejama bufete, muzikālais pavadījums gan ierakstu mūzikas gan dzīvās mūzikas formātā, kā arī iespēja izbaudīt pašas Vecpiebalgas piedāvāto – muzejus, slaveno ūdensrožu dīķus, kā arī apskatīt Piebalgas porcelānu. Bet pēc sacensībām, dalībnieku atslodzei un skatītāju priekam, vakars turpināsies ar ballīti lielajā teltī trases teritorijā.

Ņemot vērā faktu, ka trase ir salīdzinoši jauna, tā tiek nemitīgi uzturēta un atjaunināta, lai trase spētu augt līdzi arī ar sportistiem. Piemēram, šogad trasē ir ieviesti daudzi vizuāli jauninājumi, bet, kā vislielākais jaunums ir tas, ka trases otrā virāža ir asfaltēta. Nākošgad plānots asfaltēt arī pēdējo – trešo virāžu.

"SMScredit.lv BMX čempionāta" Vecpiebalgas posms ar priekšbraucieniem sestdien startēs plkst. 13:00.
Tikmēr svētdien jau no plkst. 12.00 turpat norisināsies "Vecpiebalgas kausa izcīņa". Uz sacensībām ir aicināti arī visi sporta līdzjutēji. Ieeja – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Apalups