Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Štrombergs atgriezies mājās un ticies ar saviem atbalstītājiem

Jānis Celmiņš

Štrombergs atgriezies mājās un ticies ar saviem atbalstītājiem
Foto: Māra Štromberga aģentūra

Piektdien, 17.decembrī, notika pasākums "Īsts Māris Štrombergs". Tas sniedza neaizmirstami pozitīvas emocijas, gan visiem atbalstītājiem, kas bija ieradušies uz tikšanos kinoteātrī "Gaisma", gan tiem, kas piebiedrojās vakara neoficiālajā daļā bārā "Tinte", gan pašam sportistam un viņa draugiem.

Nebaidoties no aukstuma aiz loga, uz tikšanos kinoteātrī bija ieradušies vairāki desmiti Māra draugu, biedru un līdzjutēju, kuri uzreiz tika cienāti ar siltu tēju. Pasākuma organizatori bija parūpējušies arī par citiem patīkamiem pārsteigumiem – kartiņām ar sportista autogrāfu, suvenīriem un dāvanām. Kinoteātra mājīgajā atmosfērā, Māris pastāstīja par savām sporta gaitām, mazliet arī par privāto dzīvi un nākotnes nodomiem.

Kinoteātrī, protams, neiztikt bez kino, tādēļ speciāli šim pasākumam tika sagatavotas vairākas īsfilmiņas. Visemocionālākā nenoliedzami bija filmiņa par uzvaru Pekinas olimpiskajās spēlēs, kuras laikā apmeklētāju rindās tika notrauktas pat pāris asaras, bet kadri no Māra bērnības ļāva pasmieties ne vien skatītājiem, bet arī pašam sportistam.

Pēc pasākuma līdzjutējiem bija iespējams tikt pie Māra pārstīvētās komandas „Rockstar Free Agent” sarūpētiem t-krekliem un cepurītēm. Spītējot ģipsim uz labās rokas, sportists ar prieku sniedza autogrāfus dedzīgākajiem atbalstītājiem, kā arī paspēja pārmīt pāris vārdus gandrīz ar katru pasākuma apmeklētāju.

Vakara turpinājumā bārā „Tinte”, Māris iejutās bārmeņa lomā, cienājot apmeklētājus ar gardiem dzērieniem un uzkodām, turklāt pat ieģipsētā roka nespēja laupīt viņa veiklību. Īpaši patīkams pārsteigums bāra apmeklētājiem bija karsti kūpošās picas, ar kurām Māris mieloja izturīgākos palicējus.

Ideja, par pasākuma rīkošanu pieder Māra trenerim Ivo Lakučam. Viņš norāda, ka „Kopumā pasākums izdevās vēl labāks kā bija iecerēts, tādēļ ir milzīgs gandarījums par paveikto. Šī ir iespēja parādīt jaunajai paaudzei, ka mums ir ar ko lepoties, mums ir pēc kā tiekties un viss ir tikai mūsu pašu rokās. Varu tikai pateikt milzīgu paldies par sirsnību ikvienam, kas bija atnācis. Kopā mums izdevās gūt neaizmirstami pozitīvas emocijas”.

Arī Māris atzinīgi novērtēja pasākumu: „Es tiešām izbaudīju visu šo dienu un vakaru. Biju pārsteigts par sagatavotajiem video rullīšiem – nebiju gaidījis, ka kaut ko tādu varētu salikt kopā. Vislielākās emocijas, protams, atceroties olimpiādi – video atkal ļāva atsaukt atmiņā tā brīža sajūtu, bet paskatīties uz sevi bērnībā arī bija ļoti interesanti. Paldies medijiem, par lielo atsaucību gan no rīta, gan kinoteātrī, gan izturīgākajiem, kas palika līdz pat vakara neoficiālajai daļai. Un vēl lielāks paldies jāsaka Ivo, kurš bija ne vien pasākuma iniciators, bet arī galvenais organizators.”

Informāciju sagatavoja:
Aiga Volksone
Māra Štromberga aģentūras preses sekretāre

  +7 [+] [-]

, 2010-12-20 12:22, pirms 13 gadiem
šitie džeki liek sakost zobus un sisties nedomājot par visiem sūdiem, kas tagat notiek Latvijā. PALDIES
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja