Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Ar "SMScredit.lv BMX čempionāta" pirmo posmu tiks atklāta jaunā BMX sezona

Toms Markss
Toms Markss

Ar "SMScredit.lv BMX čempionāta" pirmo posmu tiks atklāta jaunā BMX sezona
Jaunā "SMScredit.lv BMX čempionāta" sezona tuvojas
Foto: Sanda Tūtere

Sestdien Ventspilī norisināsies "SMScredit.lv BMX čempionāta" 2018. gada sezonas pirmais posms. Jaunajā sezonā iekļauti kopumā septiņi posmi. Svētdien turpat norisināsies Ventspils kausa izcīņas sacensības.

Lai arī starptautiskā BMX sacensību sezona jau rit pilnā sparā, Latvijā, ņemot vērā laika apstākļus, pirmās sacensības tradicionāli tiek rīkotas aprīļa otrajā pusē. Izņēmums nebūs arī šis gads. Kuplā Latvijas BMX saime šīs nedēļas nogalē pulcēsies Ventspilī. Šeit notiks pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla "SMScredit.lv BMX čempionāta" pirmais posms un Ventspils kausa izcīņas sacensības.

"SMScredit.lv BMX čempionāta" sestajā sezonā iekļauti kopumā septiņi posmi, kas visas sezonas garumā norisināsies dažādās Latvijas vietās. Sacensību seriāls, kurā piedalās dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Krievijas un Baltkrievijas, orientēts uz bērnu, jauniešu, kā arī amatieru grupām. Tomēr katrā posmā par uzvaru sacentīsies arī elites un junioru apvienotās grupas sportisti.

Otro gadu pēc kārtas sezonas pirmais posms norisināsies BMX kluba "Ventspils spars" mājas trasē. Priekšbraucieni visām vecuma grupām sāksies no pulksten 13:00, kamēr galvenā cīņa par godalgām risināsies no pulksten 15:30.

Tikmēr svētdien no pulksten 11:00 turpat norisināsies Ventspils kausa izcīņas sacensības, kurās arī gaidāma spraiga un aizraujoša cīņa dažādās vecuma grupās. Sesto gadu pēc kārtas Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla galvenais atbalstītājs ir ""SMScredit.lv".

2018. gada "SMScredit.lv BMX čempionāta" sezonas kalendārs:

DVieta
21.04.Ventspils
12.05.Jelgava
26.05.Vecpiebalga
16.06.Burtnieku novads (Avoti)
28.07.Madona
11.08.Saldus
25.08.Rīga

Izmantotie resursi:
lrf.lv