Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Štrombergs paškritisks: "Jāieskatās spogulī un jāpasaka taisnība..."

Rolands Eliņš

Štrombergs paškritisks: "Jāieskatās spogulī un jāpasaka taisnība..."
Foto: Māra Štromberga "Instagram" profils

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs nedēļas nogalē nespēja iekļūt BMX Superkrosa ceturtdaļfinālā un šodien izteicis paškritiku sociālajā tīklā „Instagram”.

„Mēs vienmēr varam visu vainu novelt uz laika apstākļiem, bet dažreiz vienkārši jāieskatās spogulī un jāpasaka sev taisnība,” saviem līdzjutējiem un "Instragram" sekotājiem raksta Māris Štrombergs. „Patiešām nespēju atcerēties, kad vēl būtu braucis tik slikti, kā es to darīju Zviedrijā pagājušajā nedēļas nogalē.”

„Man nav ne jausmas, kurš tagad brauc ar riteni ar 81. numuru (Māra Štromberga tradicionālais numurs – aut.). Un paldies Markam Villersam, ka no šī brīža atstāj mani kā vecāko braucēju UCI Superkrosā,” rakstīja divkārtējais olimpiskais čempions Štrombergs.

Markam Villersam ir 29 gadi, bet Štrombergam – 28, taču Superkausā Zviedrijā piedalījās arī daži vecāki sportisti, par ko Štrombergam „Instagram” profilā atgādinājuši arī citi BMX riteņbraucēji.

Štrombergs Zviedrijas BMX Superkrosā pēc kvalifikācijas braucieniem ieņēma tikai 42. vietu, kas neļāva kvalificētie ceturtdaļfinālam un turpināt cīņu par uzvaru. No Latvijas sportistiem ceturtdaļfinālā iekļuva tikai Edžus Treimanis, kurš aizcīnījās līdz pusfinālam.

Izmantotie resursi:
https://instagram.com/p/6h0bktIqsg/

  +1 [+] [-]

, 2015-08-18 19:50, pirms 9 gadiem
Štrombis jau visu sasniedzis, vēl daudzi gadi vajadzīgi, lai kāds spētu saniegt to ko Māris! Varbū arī tapēc vairs nesanāk...

  -1 [+] [-]

, 2015-08-18 22:13, pirms 9 gadiem
Paldies, bet nav ne kakls, ne ciska, ne bezbailība
Iesaku atvadīties, bet palīdzot LV ar punktiem līdz pēdējam

Lai uz RIO brauc jaunie - Treimanis un Vekša
citiem nav jēga

     [+] [-]

, 2015-08-24 22:35, pirms 9 gadiem
Strombis saka taisnibu. Kaut kas nav kartiba sosezon ar Mara Stromberga agenturas braucejiem. Izskatas, ka treneris jau mekle attaisnojumu tam, ka uz Rio brauks tikai divi Latvijas brauceji, bet varbut pec tik bezcerigas sezonas, kada pagaidam (ari es joprojam ceru!) bijusi musejiem Elite, vairs bus tikai viena olimpiska vakance?