Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Cīņu PK otrajā posmā turpinās Veide un Mankus

Jānis Celmiņš

Cīņu PK otrajā posmā turpinās Veide un Mankus
Rihards Veide PK posmā Randenbergā, Norvēģijā. Avots: bmxmania.com

Šodien UCI Pasaules kausa 2. posma sacensību kvalifikācijā Randabergā, Norvēģijā, savu visu laiku labāko rezultātu sasniedz Rihards Veide, kurš pirmajā braucienā ierindojās 16. vietā, iekļūstot superfinālā. Diemžēl, otrais brauciens netik veiksmīgs, tiek pieļautas vairāks kļūdas un finišā jasamierinās ar 16. vietu arī pēc otrās iespējas.

Atzīstams sniegums un plats solis sperts superkrosa lauciņā. Rīt, sacensību galvenā daļa, jeb cīņas par SX titulu un olimpiskajiem punktiem.

Uzvaru izcīna neviens cits, kā Amerikāņu brīnumbērns - sensācija (kā dēvē sacensību komentētāji) Konors Fields, otrajā vietā, pelnīti "Princis" Liams Philips un trešais 2011.gada Pasaules čempions Joris Dode.

No latviešiem pamatsacensībām vēl kvalificējās Toms Mankus (28.vieta), Kristers Lejiņš ierindojās 84. savukārt Artūrs Matisons nezināmu iemeslu dēļ uz sacensībās neieradās! Kā jau iepriekš ziņots, tad Māris Štrombergs un Edžus Treimanis šo posmu nolēma izlaist, lai gatavotos PČ, kas norisināsies maija mēnesī Anglijā.

Izmantotie resursi:
BMX ZIŅAS - BLOGI | bmxlatvia.com

     [+] [-]

, 2012-04-14 10:31, pirms 12 gadiem
Tiešraide sāksies 16:50 UCI BMX Supercross World Cup 2012 Round 2...