Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Sestdien Jelgavā sāksies jaunā ''SMScredit.lv BMX čempionāta'' sezona

Toms Markss
Toms Markss

Sestdien Jelgavā sāksies jaunā ''SMScredit.lv BMX čempionāta'' sezona
SMScredit.lv BMX čempionāta sezona sāksies Jelgavā
Foto: Sanda Tūtere

Ar pirmā posma sacensībām Jelgavā esošajā Zemgales Olimpiskā centra trasē sestdien tiks atklāta septītā ''SMScredit.lv BMX čempionāta'' sezona. Jaunajā sezonā iekļauti kopumā septiņi posmi.

Daļa Latvijas BMX braucēju pirmos sezonas startus jau aizvadījuši ārpus Latvijas robežām, piedaloties Eiropas kausa, Pasaules kausa un citās starptautiskā mēroga sacensībās. Tikmēr citi ar nepacietību gaida, lai jauno sezonu iesāktu tepat Latvijā.

Sezonas pirmās BMX sacensības Latvijā notiks šīs nedēļas sestdienā Jelgavā esošajā Zemgales Olimpiskā centra trasē, kas uzņems ''SMScredit.lv BMX čempionāta'' pirmo posmu. Sacensībās startēs dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas un Krievijas.

Pirmie priekšbraucieni sāksies pulksten 13:00, kamēr izšķirošie notikumi cīņā par uzvaru gaidāmi no pulksten 16:30. Ātrākie braucēji tiks noteikti kopumā 22 vecuma un meistarības grupās. Tikmēr svētdien no pulksten 11:00 turpat norisināsies BMX kluba “Mītavas kumeļi” rīkotās Jelgavas atklātā čempionāta sacensības.

Gaidāmajā ''SMScredit.lv BMX čempionāta'' sezonā iekļauti septiņi posmi, kas norisināsies Jelgavā, Ventspilī, Mārupē, Burtnieku novadā, Madonā, Smiltenē un Rīgā. Tikmēr Latvijas čempionāts nedēļu pirms Eiropas BMX čempionāta notiks Valmierā. ''SMScredit.lv BMX čempionāts'' orientēts uz bērnu un jaunatnes grupu sportistiem. Vienlaikus, posmos startēs arī pieaugušo grupu sportisti, tostarp Latvijas izlases sportisti. Septīto gadu pēc kārtas Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla galvenais atbalstītājs ir “SMScredit.lv”.

2019. gada SMScredit.lv BMX čempionāta sezonas kalendārs:

DVieta
11.05.Jelgava
25.05.Ventspils
08.06.Mārupe
15.06Burtnieku novads (Avoti)
17.08.Madona
24.08.Smiltene
14.09.Rīga

Izmantotie resursi:
lrf.lv