Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Edžus Treimanis pagarina sadarbību ar ''Thrill Factory'' komandu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Edžus Treimanis pagarina sadarbību ar ''Thrill Factory'' komandu
Edžus Treimanis
Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija

Viens no Latvijas labākajiem BMX riteņbraucējiem, šā gada Pasaules čempionāta piektās vietas ieguvējs Edžus Treimanis savos Facebook un Instagram profilos paziņojis, ka noslēdzis jaunu vienošanos ar Beļģijas ''Thrill Factory'' vēl uz četriem gadiem.

28 gadus vecais valmierietis ''Thrill Factory'' komandu pārstāv jau kopš 2014. gada, bet nu izlēmis turpināt sadarbību ar Beļģijā bāzēto komandu vēl uz četriem gadiem. ''Esmu priecīgs un lepns, paziņojot, ka pārstāvēšu šo komandu vēl turpmākajā četrgadē! Viss process ir vieglāks, ja lieliskie sponsori un komanda palīdz,'' tā savos sociālo tīklu profilos paziņojis Edžus Treimanis.

Tāpat jāatzīmē, ka ''Thrill Factory'' savas komandas rindās pulcē arī citus latviešus - Eiropas kausa kopvērtējuma vicečempionu vīru elites grupā Kristenu Krīgeru, 2015. gada Pasaules čempionāta ceturtās vietas ieguvēju junioru konkurencē Miku Strazdiņu, 2016. gada Pasaules čempionāta ceturtās vietas ieguvēju 16 gadīgo zēnu grupā Edvardu Glāzeru, kā arī 10 gadus veco Paulu Zavinsku, kura šogad kļuva par Eiropas čempioni savā vecuma grupā.

Aizvadītā sezona latvietim bijusi raiba. Pasaules čempionātā Kolumbijā Treimanis ierindojās visaugstāk no latviešiem, izcīnot piekto vietu, tikai trases finiša taisnē zaudējot iespējas pacīnīties par trijnieku. Tāpat riteņbraucējs aizvadīja pilnu Pasaules kausa sezonu, visaugstāko pozīciju pamatsacensībās, proti, piekto izcīnot Papendāles posmā, savukārt ar nepilnu Eiropas kausa sezonu valmierietim pietika, lai nodrošinātu sev trešo vietu kopvērtējumā. Edžus pārstāvēja Latvijas izlasi arī Rio olimpiskajās spēlēs, kurās gan starts tik sekmīgs neizdevās un nācās sacensības pabeigt ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
facebook.com
instagram.com

     [+] [-]

, 2017-01-09 21:51, pirms 7 gadiem
Veiksmi, izturību un spēku!

     [+] [-]

, 2017-01-09 22:52, pirms 7 gadiem
Prieks par Edžu. Eh, ja viņs nebūtu uz Londonas atmiņu pamata nobietējis Rio time trial braucienā, iespējams, Latvijai vismaz vieta fināla astotniekā būtu bijusi. Pēc neveiksmes individuālajā gonkā Edžum bija spēcīgāks astotnieks salozēts, taču arī tad tikai nedaudz pietrūka...