Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Štrombergam septītā vieta ''ABA'' sacensību otrajā dienā

Kristaps Desmitnieks

Štrombergam septītā vieta ''ABA'' sacensību otrajā dienā
Māris Štrombergs
Foto: bmxnews.com

Vakar jau ziņojām, ka 2008. gada olimpisko spēļu čempions un šī gada pasaules vicečempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs izcīnīja pirmo vietu Minesotā (ASV) notiekošo "ABA Land O Lakes National" sacensību pirmajā dienā. Sacensību otrajā dienā latvietis finišu sasniedza septītais.

''ABA Land O Lakes National'' pirmajā dienā Māris Štrombergs, kurš pārstāv "Free Agent/Rockstar" komandu, aizvadīja lielisku sacīksti un, aiz muguras atstājot Niku Longu un Metu Keltiju, pēc ilgāka laika posma svinēja uzvaru kādā no nozīmīgajām sacensībām.

Pēc veiksmīgi aizvadītas pirmās dienas, otrajā dienā Štrombergam tik atzīstamu rezultātu sasniegt neizdevās. Priekšā palaists ne vien amerikānis Niks Longs, kurš atkal finišēja otrais un Denzels Šteins, kurš braucienā izcīnīja uzvaru, bet arī virkne citu sportistu, kā rezultātā Štrombergs finišu sasniedza tikai septītajā vietā.

Uzrādīto rezultātu sacensību otrajā dienā par traģēdiju gan uzskatīt nevajadzētu, jo labi zināms, ka Štrombergs pērn gūtās traumas dēļ bija spiests izlaist treniņus septiņu mēnešu garumā un šīs viņam ir vienas no pirmajām nopietnajām sacensībām šosezon. Par spīti tam, ka Mārim sportiskā forma nav optimālajā līmenī, pirms mēneša Štrombergs izcīnīja trešo vietu Eiropas čempionāta posmā Nīderlandē un pagājušajā nedēļā kļuva par pasaules vicečempionu.

Izmantotie resursi:
bmxnews.com