Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Lakučs turpinās vadīt Latvijas BMX izlasi arī nākamajā olimpiskajā ciklā

Rolands Eliņš

Lakučs turpinās vadīt Latvijas BMX izlasi arī nākamajā olimpiskajā ciklā
Ivo Lakučs olimpiskajās spēlēs (2016)
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) padome par Latvijas BMX riteņbraukšanas izlases galveno treneri uz četriem gadiem apstiprinājusi Ivo Lakuču, kurš izlasi vadīja arī aizvadītajā četrgadē.

"Aizvadīts četrgades cikls Latvijas BMX riteņbraukšanā. Tā laikā tika izveidotas Latvijas pieaugušo un jaunatnes BMX izlases, kas devušas iespēju Latvijas labākajiem jauniešu, junioru un elites sportistiem startēt visaugstākā mēroga sacensībās. Mūsu sportisti guva uzvaras un godalgotās vietas gan Eiropas, gan arī pasaules mēroga augstākā līmeņa sacensībās," vēstīts LRF paziņojumā par aizvadīto ciklu.

Šodien LRF padomes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē tika lemts par Latvijas BMX izlases galvenā trenera apstiprināšanu. Vienbalsīgi amatā tika apstiprināts līdzšinējais izlases galvenais treneris Ivo Lakučs, kurš izlasi vadījis arī laika posmā no 2013. – 2016. gadam.

Ivo Lakuča audzēknis Māris Štrombergs šajā četrgadē izcīnījis uzvaras Eiropas un ASV čempionātu kopvērtējumos, Pasaules kausa izcīņas posmos, ieguvis trešo vietu šī gada pasaules čempionāta “time – trial” sacensībās un izcīnījis vairākas citas starptautiskās uzvaras.

Vienu ceturto un vienu piekto vietu pasaules čempionātu pamatsacensībās aizvadītajā ciklā izcīnījis Edžus Treimanis. Šī gada Eiropas kausa kopvērtējumā pirmās trīs vietas elites grupā ieņēma Rihards Veide, Kristens Krīgers un Kristaps Vekša. Regulāri godalgas Eiropas un pasaules čempionātos izcīnījuši arī Latvijas jaunatnes izlases sportisti.

Izmantotie resursi:
Par Latvijas BMX izlases galveno treneri uz...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-12-07 17:54, pirms 7 gadiem
Tas moments, kad tu kā medaļu pretendents aizbrauc uz OS, bet neesi gatavs cīnīties par visiem 100...

     [+] [-]

, 2016-12-07 18:15, pirms 7 gadiem
Tasins rakstīja: Tas moments, kad Štrombergs tv žurnālistam stāsta kādu taktiku izvēlēsies pusfinālā, un pienāk Lāčuks : ''Mārča, Tu netiki.. '' lol rēķinātāji
Tā tiešām bija, neesmu redzējis?