Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

“SMScredit.lv BMX čempionāts” ar aizraujošu programmu turpināsies Mārupē

Toms Markss
Toms Markss

“SMScredit.lv BMX čempionāts” ar aizraujošu programmu turpināsies Mārupē
BMX seozna turpināsies Mārupē
Foto: BMX kluba Mārupe arhīvs

Sestdien ar trešā posma sacensībām Mārupē turpināsies ''SMScredit.lv BMX čempionāta'' sezona. Līdzjutējus priecēs spraigas sacensības trasē un aizraujoša izklaides programma. Pirmie priekšbraucieni gaidāmi no pulksten 13:00.

BMX klubs ''Mārupe'' allaž BMX braucējus un aizraujošā sporta veida dalībniekus sagaida ļoti viesmīlīgi. Klubs katru gadu attīsta ne vien savu trasi, bet arī apkārtējo infrastruktūru. Pērn mārupieši sekmīgi uzņēma Latvijas čempionātu. Tikmēr šajā gadā Tīrainē esošajā trasē norisināsies pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla – ''SMScredit.lv BMX čempionāta'' – trešais posms.

Sacensības sāksies pulksten 13:00, kad gaidāmi pirmie priekšbraucieni. Tikmēr galvenā cīņā par godalgām 21 vecuma un meistarības grupā notiks pēc pulksten 16:00. Sacensībās startēs dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas un citām apkārtējām valstīm.

BMX klubs ''Mārupe'' bez sportiskajām cīņām trasē piedāvās arī lielisku kultūras programmu. Sportistus un līdzjutējus priecēs grupa ''Oranžās brīvdienas''. Svētdien turpat Tīrainē no pulksten 11:00 notiks ''Mārupes BMX kauss''. Arī šeit pēc fināliem gaidāma kultūras programma. Klātesošos priecēs grupa ''Tumors''.

Septītajā ''SMScredit.lv BMX čempionāta'' sezonā iekļauti septiņi posmi. Pirmie divi posmi jau aizvadīti Jelgavā un Ventspilī, bet sacensības notiks arī Burtnieku novadā, Madonā, Smiltenē un Rīgā. Tikmēr Latvijas čempionāts nedēļu pirms Eiropas BMX čempionāta notiks Valmierā.

''SMScredit.lv BMX čempionāts'' orientēts uz bērnu un jaunatnes grupu sportistiem. Vienlaikus, posmos startēs arī pieaugušo grupu sportisti, tostarp Latvijas izlases sportisti. Septīto gadu pēc kārtas Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla galvenais atbalstītājs ir ''SMScredit.lv''.

Izmantotie resursi:
lrf.lv