Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičs izcīna 25. vietu Eiropas tūres sacensībās "Circuito de Getxo"

Andrejs Siliņš

Bogdanovičs izcīna 25. vietu Eiropas tūres sacensībās "Circuito de Getxo"
Māris Bogdanovičs
Foto: Alpha Baltic/Unitymarathons.com

Ceturtdien, 31. jūlijā, Spānijas pilsētā Getkso norisinājās Eiropas tūres 1.1. kategorijas sacensības „Circuito de Getxo”, kurās piedalījās Alpha Baltic/Unitymarathons.com komanda. Sacensības „Circuito de Getxo” norisinājās jau 69. reizi.

Sacensību trase, kas bija 170 km gara un izvietota 10 apļos pa Getkso pilsētas ielām, bija tehniski ļoti sarežģīta, tāpat sacensību braucējiem bija jācīnās ar karsto laiku, kas sacensībām piešķīra papildus sarežģītību.

Jau pirmajā aplī četri riteņbraucēji izdarīja atrāvienu un septiņus apļus atradās vadībā. Visu sacensību gaitu kontrolēja komanda „Movistar Team” – atrodoties atrāvienā un pieliekot visas pūles, lai noķertu atrāvienu.

8. aplī sākās izšķirošie sacensību notikumi, kad peletons noķēra atrāvienu. 9. aplī Alpha Baltic/Unitymarathons.com komandas riteņbraucējs Kristofers Rācenājs kopā ar dažiem riteņbraucējiem mēģināja veikt izšķirošos atrāvienu, taču riteņbraucēju grupa nestrādāja vienoti un tā ātri tika panākta.

Līdz pat pēdējam kilometram Alpha Baltic/Unitymarathons.com komandas braucēji atradās 30 sportistu vadošajā grupā. Sacensību uzvaras liktenis tika izšķirts pēdējā kilometra sprintā pret kalnu.

Alpha Baltic/Unitymarathons.com komanda ir gandarīta par sasniegtajiem rezultātiem, jo komandas riteņbraucēji spēja līdzvērtīgi konkurēt ar sportistiem, kas piedalās tādās augstas klases sacensībās kā „Tour de France” un citās.

Tagad Alpha Baltic/Unitymarathons.com komanda dodas uz Vācijas pilsētu Bohumu, lai svētdien, 3.augustā, piedalītos sacensībās „Sparkassen Giro”.

Rezultāti

VSportistsValstsKomandaLaiks
1.Carlos BARBERO CUESTASpānijaEuskadi4:00:28
2.Luca CHIRICOItālijaMG Kvis - Wilier+0
3.Pello BILBAOSpānijaCaja Rural - Seguros RGA+2
4.José Joaquín ROJASSpānijaMovistar Team+2
5.Fabio CHINELLOItālijaArea Zero Pro Team+2
6.Daniele ALDEGHERIItālijaMG Kvis - Wilier+2
7.Giovanni VISCONTIItālijaMovistar Team+2
8.Matteo BUSATOItālijaMG Kvis - Wilier+2
9.Beñat INTXAUSTISpānijaMovistar Team+2
10.Stéphane POULHIESFrancijaCofidis Solutions Crédits+02
25.Māris BOGDANOVIČSLatvijaAlpha Baltic/Unitymarathons.com+30
30.Indulis BEKMANISLatvijaAlpha Baltic/Unitymarathons.com+ 51
31.Kristofers RĀCENĀJSLatvijaAlpha Baltic/Unitymarathons.com+51

Informāciju sagatavoja
Monvīds Pālens
komandas menedžeris
SIA „Alpha Baltic Sport”

     [+] [-]

, 2014-07-31 19:43, pirms 10 gadiem
Cofidis,Movistar,Euskadi...malači spēcīgi.Andrej kā Rietumu Delfīniem Polijas daudzdienā sokās.Tur Smirnovs labi turās,iemet kādu rakstu.,