Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Blūms un Karstensens "Brasil Ride" kopvērtējumā izcīna piekto vietu

Toms Markss
Toms Markss

Blūms un Karstensens "Brasil Ride" kopvērtējumā izcīna piekto vietu
Mārtiņš Blūms (no labās)
Foto: CST Sandd Americian Eagle komandas arhīvs

Brazīlijā noslēgušās nedēļu garās UCI kategorijas MTB daudzdienu sacensības "Brasil Ride". Noslēdzošajā posmā latvieša un dāņa duets izcīnīja ceturto vietu, bet kopvērtējumā ierindojās piektajā pozīcijā.

Aizraujošās un sarežģītās "Brasil Ride" daudzdienu sacensības noslēdzās ar 43,8 kilometru garo pēdējo posmu. Salīdzinot ar iepriekšējiem posmiem, noslēguma etapā iztika bez lieliem kāpumiem. (497 kāpuma metri).

Uzvaru noslēguma posmā guva kopvērtējuma līderi: Henrike Avančini un Manuels Fumics. Viņi trasē pavadīja 1 stundu 39 minūtes un 27 sekundes. Otro vietu guva vicelīderi – Tjago Fereira un Hass Bekings (+00:01:15), bet labāko trijnieku noslēdza brazīliešu duets: Lukass Kaufmans un Hermans Treza De Paiva (+00:01:36).

Mārtiņš Blūms un Sebastians Karstensens 207 pāru konkurencē posmu noslēdza ceturtajā vietā, 1 minūti un 53 sekundes aiz uzvarētājiem. Kopvērtējumā Latvijas vicečempions un Dānijas čempions MTB XCO krosā sacensības noslēdza piektajā vietā. Uzvarēja Avančini un Fumics, kuriem mūsu sportisti zaudēja 28 minūtes un 53 sekundes. Otro vietu noslēgumā ieguva Fereira un Bekings, kamēr trešā vieta Aleksejam Medvedevam un Frančesko Faillī.

Izmantotie resursi:
lrf.lv