Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Blūmam ar Nordemanu trešā vieta arī ''Cyprus Sunshine'' 2. posmā

Toms Markss
Toms Markss

Blūmam ar Nordemanu trešā vieta arī ''Cyprus Sunshine'' 2. posmā
Mārtiņš Blūms (otrais no labās)
Foto: Organizatoru publicitātes foto

Latvijas kalnu riteņbraucējs Mārtiņš Blūms kopā ar komandas biedru Davidu Nordemanu piektdien finišēja trešajā vietā UCI kategorijas MTB pāru daudzdienu sacensību ''Cyprus Sunshine Epic'' otrajā posmā. Latvieša un nīderlandieša duets arī kopvērtējumā ir trešie.

Pēc līdzenuma apstākļos ceturtdien aizvadītā prologa, piektdien ''Cyprus Sunshine Epic'' MTB četru dienu sacensības turpinājās ar 59,3 kilometru garu distanci. Tās laikā riteņbraucēji pievarēja 1540 augstuma metrus.

Pirmo vietu ieguva pazīstamā čehu MTB braucēja Ondreja Cinka un poļa Bartlomeja Vavaka duets. Viņi distanci veica 4 stundās 42 minūtēs un 58 sekundēs. 1 minūti uzvarētājiem zaudēja divi Čehijas sportisti – Kristians Haineks un Martins Stoseks, kuriem otrā vieta.

Nīderlandes komandu ''CST PostNL Bafang'' pārstāvošie – Mārtiņš Blūms un Davids Nordemans – otro posmu pēc kārtas ieņēma trešo vietu. Cinkam un Vavakam abi piekāpās 2 minūtēm un 32 sekundēm. Pirmā posma uzvarētāji – Alans Haterlijs un Simons Andreasens šajā etapā bija ceturtie, zaudējot līdera godu kopvērtējumā.

Par jaunajiem līderiem kļuvuši – Cinks un Vavaks, kuri tagad par 2 minūtēm un 10 sekundēm apsteidz Haterliju un Andreasenu. Blūms un Nordemans saglabā trešo vietu, 2 minūtes un 43 sekundes aiz līderiem. Sacensības sestdien turpināsies ar 63,3 kilometru garo trešo posmu. Sacensības turpina 28 pāri.

Izmantotie resursi:
lrf.lv