Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Liepiņam 142. vieta, "Vuelta" septītajā posmā uzvar kanādietis Vudss

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Liepiņam 142. vieta, "Vuelta" septītajā posmā uzvar kanādietis Vudss
Maikls Vudss. Foto: AFP/Scanpix

Šodien tika aizvadīts prestižā daudzdienu velobrauciena “Vuelta a Espana” septītais posms. Par uzvarētāju tika kronēts kanādietis Maikls Vudss, kurš apsteidza spāņus Omaru Fraili un Alehandro Valverdi. Savukārt Emīls Liepiņš finišā ieradās 142. vietā.

Mazāk nekā četrus kilometrus līdz finišam atrāvienā no pelotona devās Omars Fraile, kuram tūdaļ sekoja Maikls Vudss, un nedaudz vēlāk viņiem pievienojās arī Alehandro Valverde. Atlikušajā distancē kanādietim izdevās aizbēgt un tikt pie uzvaras. Viņš abus tuvākos sekotājus finišā apsteidza par četrām sekundēm. Svētdienas posmā Vudss ieņēma otro vietu.

Jāpiezīmē, ka šogad Vudss guva smagu traumu - Parīzes-Nicas velobraucienā, kas notika vēl pirms Covid-19 pauzes, viņš salauza kāju. Tomēr sportistam izdevās atlabt laikā, lai piedalītos “Vuelta a Espana”.

Kopvērtējuma līderis Ričards Karapass ierindojās 21. vietā, uzvarētājam piekāpjoties nepilnu minūti. Otro vietu pēc septiņiem posmiem ieņem brits Hjū Kārtijs, kurš ekvadorietim zaudē 18 sekundes. Jāpiezīmē, ka Kārtijs pārstāv “EF Pro Cycling” komandu - to pašu, ko šodienas posma uzvarētājs Vudss. Kanādietis kopvērtējumā ir 48.

“Trek-Segafredo” latvietis Emīls Liepiņš šodien finišā ieradās 142. vietā, distanci pieveicot četrās stundās, piecās minūtēs un 14 sekundēs. Uzvarētājam viņš zaudēja 16:58 minūtes. Kopvērtējumā Liepiņš, kuram šī ir pirmā grandtūre karjerā, atrodas 102. vietā. No Karapasa viņu šķir stunda un 16:44 minūtes. Nākamais sprinteriem piemērotais posms notiks ceturtdien.

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:09, pirms 3 gadiem
Nu cik var raxtīt par Latvijas nespējniekiem riteņbraukšanā???
142 vieta...
Nu neviens tak gregori neskaita savu vietu....
Pirms finiša tak var redzēt, ka 200 metrus pirms finiša esi 4.vietā bet tad nomet uz bremzēm un finišē 180. vetā...
Pajoliņu sporta veids, necīnās...
Viss pakļauts vienam līderim jzkomandas...
Tā aug Lūzeri!!!

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:12, pirms 3 gadiem
Nu naudu gan līderis atpogā saviem gregori...
Bet neieteiktu gan savu bērnu riteņot pajoliņš statusā.!