Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Pudānam otrā vieta sacensībās Francijā

Jānis Celmiņš

Pudānam otrā vieta sacensībās Francijā
Herberts Pudāns

Otro vietu divu dienu šosejas sacensībās "Ardèche Méridionale" izcīnījis Latvijas riteņbraucējs Herberts Pudāns. Divos no trim sacensību etapiem Latvijas sportists ieguva vietas uz goda pjedestāla.

Sacensībās Francijā aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījās divi Latvijas sportisti - Herberts Pudāns un Mārtiņš Trautmanis.

Pirmajā sacensību etapā pēc nobrauktiem 40 kilometriem no lielās grupas (106 sportisti) atrāvās desmit sportistu grupiņa, kurā bija arī Herberts Pudāns. Grupa nelaida prom šo atrāvienu tālāk par vienu minūti un 30 kilometru pirms finiša Pudāns uzņēmās iniciatīvu atraujoties no šīs desmit cilvēku grupas, visu laiku turoties visiem priekšā aptuveni par 30 - 40 sekundēm. Pēdējos kilometros grupai tā arī neizdodas šo Pudāna atrāvienu neitralizēt un Herberts izcīnīja otro uzvaru šajā sezonā.

Otrais sacensību etaps bija sešu kilometri individuālais brauciens. tajā Pudānam tik labi neveicās - tā noslēgumā izcīnīta 14. vieta. Trešajā etapā Latvijas riteņbraucējs finišu sasniedza trešais, kas sacensību kopvērtējumā viņam deva otro vietu.

Otrs Latvijas pārstāvis šajās sacensībās izcīnīja 29. vietu (braucienos attiecīgi 30., 15. un 45. vietas).

Izmantotie resursi:
xc.lv

     [+] [-]

, 2009-04-30 10:39, pirms 15 gadiem
Super!