Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Kurš uzvarēs godīgā cīņā? Labākais kalnu riteņbraucējs vai labākais taku skrējējs?

Uz šo jautājumu atbildi sniegs "Volkswagen kauss 2015" seriāls! Tieši šo sacensību ieskaitē visas sezonas garumā punktus varēs krāt labākie kalnu riteņbraucēji, kā arī meža taku un baskāju skrējēji. Interesanti, ka gan “pedāļu minējiem”, gan skrējējiem būs iespēja galveno punktu bagāžu iekrāt "savā" disciplīnā, bet pārējie ieskaites punkti būs jānopelna otrā sporta veidā. Tieši šis sacensību nolikuma punkts paredz iespēju sezonas noslēgumā noskaidrot pašu labāko, vispusīgāko dalībnieku no minēto sporta veidu pārstāvjiem!

Jaunais multisporta seriāls "Volkswagen kauss 2015" ir izveidojies pateicoties trīs interesantu un ļoti populāru sacensību sadarbībai. 12. aprīlī Garkalnē startēs strauju popularitāti ieguvušā taku skrējiena “Stirnu buks” pirmais posms, un jau 19.aprīlī Ventspilī starts tiks dots “Vivus.lv MTB Maratona” seriālam, kas ir otrs lielākais kalnu divriteņu seriāls Latvijā. Bet 29. augustā iepriekš minētajos seriālos jau iekrātos punktus būs iespēja papildināt Baltijas Baso pēdu ultramaratona dalībniekiem, kuri startēs Mazirbē vai Kolkā. Taču atbildi uz virsrakstā uzdoto jautājumu noskaidrosim tikai 12. septembrī, kad Igaunijas teritorijā netālu no Apes finišēs pēdējā posma uzvarētāji. Tad arī uzzināsim tā sportista vārdu, kurš iegūs galveno "Volkswagen kausu 2015".
Organizatori ar prieku un lepnumu var paziņot, ka jaunais multisporta seriāls ir dabai draudzīgākais tik liela mēroga pasākums, jo visas “Volkswagen Kauss 2015” ieskaitē iekļautās sacensības ir Latvijas “zaļākās” sacensības, kurās īpaša uzmanība tiek pievērsta gan bērnu, gan pieaugušo informēšanai par dabai draudzīgu aktīvo atpūtu un sportu. Arī šogad notiks jaunas eko-akcijas sadarbībā ar uzņēmumiem Latvijas Valsts Meži, Zaļā Josta, Laflora u.c.
Plašāka informācija un pieteikšanās: Volkswagen Kauss 2015
Sagatavoja Mairis Levans
info@volkswagenkauss.lv