Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Markss

Video: Latvijas vicečempions Neilands: "Vienības brauciens ir lieli svētki"

Jau 6. septembrī Siguldā norisināsies gada lielākais notikums riteņbraukšanā – 25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens. Nozīmīgajam velonotikumam gatavojas arī šobrīd vadošā pašmāju riteņbraukšanas komanda “Rietumu – Delfin”. Atmiņās par aizvadītajiem velobraucieniem un šī gada uzdevumiem dalījās komandas sportisti – Latvijas vicečempions Krists Neilands un Baltijas velobrauciena aktīvākais braucējs Armands Bēcis.

Edgars Langmanis
Foto: Nico Van Dartel

Lieldienās Zolderā kupls skaits latviešu aizvadīs UEC BMX Eiropas kausa posmus

No sestdienas līdz pirmdienai Beļģijas pilsētā Zolderā norisināsies UEC BMX Eiropas kausa trešā un ceturtā posma sacensības. Dažādās vecuma un meistarības grupās uz starta redzēsim arī kopumā 47 Latvijas pārstāvjus.
Vouts van Ārts. Foto: Jumbo-Visma arhīvs

Van Ārta dalība "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes

LETA--AP. Beļģijas riteņbraucēja Vouta van Ārta dalība daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes, ceturtdien paziņoja viņa pārstāvētā "Visma-Lease a Bike" komanda.
Foto: SCANPIX/AFP

Muižnieks: "Uzvarai smagajā "Cape Epic" vajag labu sagatavotību un veiksmi"

Oskars Muižnieks duetā ar Lauri Purniņu martā Dienvidāfrikā uzvarēja amatieru ieskaitē daudzdienu maratonā "Cape Epic", ko uzskata par nopietnāko izaicinājumu kalnu riteņbraukšanā (MTB). Muižnieks sarunā ar Latvijas Radio pastāstīja, ka smags pārbaudījums bija gan tehnikai, gan veselībai, tādēļ finiša sasniegšanā liela nozīme ir arī veiksmei.