Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Beļģi pāriet pie Lensa Ārmstronga

Beļģi pāriet pie Lensa Ārmstronga
Sebastjens Rosselē.
AP foto

Beļģu riteņbraucēji Sebastjens Rosselē un Gerts Stegmans pāries uz Lensa Ārmstronga jauno komandu "Radioshack", ziņo beļģu prese.

Kā ziņo beļģu avīze „Het Nieuwsblad”, Rosselē sezonas beigās pametīs „Quickstep” komandu un pāries uz Ārmstronga jauno komandu „Radioshack”. Jaunais līgums ir parakstīts uz diviem gadiem. Uz „Radioshack” pāries vēl viens beļģu riteņbraucējs Gerts Stegmans, kurš šobrīd pārstāv krievu komandu „Katusha” un kurš ir uzvarējis arī Tour de France posmā. Viņš pameta „Quickstep” pagājušajā gadā. Viņa jaunais līgums ar "Radioshack" parakstīts uz vienu gadu, raksta beļģu "Gazet van Antwerpen".

Kā ziņo cyclingnews.com, „Astana” sporta direktors Johans Brunnels būs kopā ar Lensu arī jaunajā komandā „Radioshack”. Septiņkārtējais Tour de France uzvarētājs un Brunnels vairākus gadus ir darbojušies kopā arī iepriekš. Tādēļ nav pārsteigums, ka Brunnels būs Ārmstronga jaunās komandas sporta direktors. Pēc atgriešanās riteņbraukšanā pēc 3 sezonu izlaišanas Ārmstrongs t izvēlējas braukt tieši Brunnela vadītājā „Astana” komandā.

izmantotie resursi: velonews.com


, 2009-08-26 16:13, pirms 15 gadiem
Ārmstrongam vajag 8 titulu Francijā!
, 2009-08-26 17:16, pirms 15 gadiem
Gatavo komandu prieksh ttt...
Emīls Liepiņš (vidū). Foto: LRF

Liepiņš ierindojas 134. vietā "Tour de Romandie" otrajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš ceturtdien ieņēma 134. vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" otrajā posmā.
Emīls Liepiņš. Foto: LRF

Liepiņam 95. vieta Romandijas velobrauciena pirmajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš trešdien ierindojās 95. pozīcijā UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" pirmajā posmā.
Ģ.Harkins un O.J.Skrapcis uz pjedestāla. Foto: LRF.

Latvijas riteņbraucējiem panākumi Lietuvā un pieredze Beļģijā

Olivers Jēkabs Skrapcis un Ģirts Harkins izcīnījuši godalgas Lietuvā notiekošajās valsts mēroga šosejas riteņbraukšanas sacensībās. Tikmēr Kate Ketrīna Skujiņa Beļģijā finišēja 54. vietā prestižās “Gent – Wevelgem” U17 grupas velobraucienā.