Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Sestdien MTB piedzīvojums Vecatē

Andrejs Siliņš

Sestdien MTB piedzīvojums Vecatē
Foto: sportlat.lv

Šo sestdien, 29. jūnijā, riteņbraukšanas entuziasti pulcēsies Vecatē, kur notiks „Trek kauss 2013” 4. posms un „SportLat Balva 2013” 11. posms – Velobrauciens „Apkārt Burtnieku ezeram”.

“Trek Kauss” ir MTB sacensības, kuras ir piemērotas ne tikai profesionāliem riteņbraucējiem un sportistiem, bet arī jebkuram sporta entuziastam, riteņbraukšanas fanam un piedzīvojumu meklētajam.

Dalībnieki sacentīsies sev piemērotās distancēs: 62 km maratona distancē, 47 km pusmaratona distancē kā arī pašiem mazākajiem tiks organizēts bērnu velobrauciens 300 – 800 m. Arī šogad notiks, šī velobrauciena ietvaros, par tradīciju kļuvušās, 1-ātruma sacensības, jeb tautā sauktas par “fiksīšu sacensībām”, kurās dalībnieki varēs pieteikties bez maksas un sacentīsies 14km distancē.

Pēc lietainā un dubļainā Madonas posma, laika prognoze sola, ka velobrauciens „Apkārt Burtnieku ezeram” būs saulains un patīkams. 4. posma sacensību trase ir salīdzinoši ātra un viegli veicama ikvienam dalībniekam, kas papildinās lieliskās izjūtas, baudot ar nostāstiem un teikām bagāto Burtnieku ezeru un skaisto apkārtni, kas atšķiras no citām lauku ainavām. Sacensību organizatori, veidojot trasi, īpašu uzmanību pievērsuši dalībnieku drošībai, lai samazinātu sadursmju un kritienu iespējamību.

Sacensību programma:

No 10:00 - Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
11:00 1-ātruma velosipēdu sacensības
11:03 Starts bērnu distancei
12:30 Starts maratona distancei
13:00 Starts pusmaratona distancei
15:00 Apbalvošana.

Sacensību organizatori būs parūpējušies gan par līdzjutēju, gan par visu dalībnieku labsajūtu, pēc pievarētajiem kilometriem apkārt Burtnieku ezeram, sacensību dalībniekiem būs iespēja pārspriest savas veiksmes vai neveiksmes un atgūt spēkus, mielojoties ar tradicionālo zivju zupu. Uz vietas darbosies arī veikala „Trek” veloserviss un izbraukuma tirdzniecība. Tāpat visi sacensību dalībnieki piedalīsies loterijas izlozē, kurā varēs laimēt vērtīgas balvas.

Sacensību iepriekšējā online reģistrēšanās notiks līdz 27. jūnijam plkst. 24:00

Dalības maksa, reģistrējoties līdz 27. jūnijam, 62 km maratona distancei un 47 km pusmaratonam (S un V grupai) ir 12 lati, 47 km pusmaratona distancei (V12, S12, V15,S15, V60, S50 grupām) 8 lati, bet bērnu distancē - 1 lati. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

Visu informāciju par „Trek Kauss 2013” iespējams iegūt veikalā „Trek” (Rīgā, Brīvības ielā 155/2), visos SPORT 2000 veikalos Latvijā (Rīgā, Liepājā, Daugavpilī) kā arī „Sportlat” birojā (Rīgā, Ganību Dambī 25D), kā arī mājas lapās Sākums, Sport2000 – Īsts sporta veikals!, Sportlat, aizpildot pieteikšanās formu.

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs Biedrība Sporta klubs „SportLat” sadarbībā ar veikalu „Trek”, kā arī biedrību „Pēdu nav” un Burtnieku novada pašvaldību.

Informāciju sagatavoja
Jānis Dreiškins
SportLat mārketinga komunikāciju vadītājs