Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Muižnieks neapturams un uzvar arī LVM kalnu divriteņu maratona trešajā etapā

Ints Megnis
Ints Megnis

Muižnieks neapturams un uzvar arī LVM kalnu divriteņu maratona trešajā etapā
LVM kalnu divriteņu maratona trešā posma laureāti. Foto: Igo Japiņa sporta aģentūra

Phjončhanas olimpisko spēļu dalībnieks biatlonā Oskars Muižnieks svētdien Siguldā uzvarēja arī "Latvijas Valsts mežu" (LVM) kalnu divriteņu maratona sezonas trešajā posmā.

Sezonu Muižnieks sācis ļoti pārliecinoši, aprīļa otrajā pusē vispirms uzvarot "Vivus.lv" MTB maratona pirmajā posmā, bet nedēļu vēlāk arī LVM seriāla pirmajā etapā. Tālāk viņš uzvarēja Priekules MTB velomaratonā, LVM maratona otrajā posmā Talsos, bet pagājušajā nedēļā triumfēja arī "Vivus.lv" MTM maratona otrajā posmā, kas tika aizvadīts Alūksnē. Līdz ar to svētdien tika pie sestās uzvaras sešās nedēļās.

Siguldā Muižnieks tuvāko sekotāju Tāvi Kannimē no Igaunijas apsteidza par 54 sekundēm, kamēr viņam sekoja Jānis Ozols un Lauris Purniņš.

Kopvērtējumā aiz līdera Muižnieka tagad seko Purniņš un svētdien piekto vietu guvušais Uldis Ālītis.

Dāmām svētdien labākā bija igauniete Grēte Steinburga, kura par gandrīz piecām minūtēm apsteidza Leldi Ardavu, kamēr viņai sekoja Lāsma Ozola.

"Latvijas Valsts mežu" kalnu divriteņu maratonā, kas iepriekš ilgstoši bija pazīstams kā SEB MTB seriāls, šosezon būs septiņi etapi. Nākamo reizi sportisti tiksies 16. jūnijā Jaunpiebalgā.