Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Vuelta a Espana" 1. posmā favorītkomanda apkaunojoši krīt, uzvaru izcīna "Astana"

"Vuelta a Espana" 1. posmā favorītkomanda apkaunojoši krīt, uzvaru izcīna "Astana"
Pirmā posma uzvarētāji "Astana". Foto: AFP/Scanpix

"Vuelta a Espana" pirmajā posmā komandu individuālajā braucienā uzvaru izcīnīja "Astana", kamēr galvenie favorīti "Jumbo-Visma" piedzīvoja milzu neveiksmi, krītot lielākajai daļai braucēju.

Gada trešā un pēdējā lielā tūre ir sākusies ar negaidītiem pavērsieniem. 13,4 kilometrus garajā komandu individuālajā braucienā pārsteidzošu uzvaru izcīnīja "Astana" vienība, kura distanci veica 14 minūtēs un 51 sekundē (vidējais ātrums 54,141 km/h). Kā pirmais finišu šķērsoja kolumbietis Migels Anhels Lopess, kurš rītdien startēs sarkanajā līdera krekliņā.

Otro vietu ieņēma pasaules čempione individuālajā braucienā "Deceuninck-Quick Step", kas par divām sekundēm zaudēja "Astana". Tomēr beļģu komanda, iespējams, būtu uzvarējusi, ja vien pēdējā līkumā priekšā esošais braucējs nebūtu piedzīvojis kritienu. Trešo vietu izcīnīja "Sunweb", kas nesen zaudēja savu lielāko zvaigzni Tomu Dumolēnu, kurš pārcēlās uz Nīderlandes "Jumbo-Visma", kas bija šodienas galvenā favorīte.

Tomēr "Tour de France" komandu individuālā brauciena uzvaru neizdevās atkārtot, jo distances vidusdaļā visi dzeltenajās formās tērptie braucēji piedzīvoja kritienu, zaudējot vērtīgo laiku kopvērtējumā, kur par uzvaru cīnīsies "Vuelta a Espana" galvenie favorīti Primožs Rogličs un Stevens Kreisveiks. 22 komandu konkurencē "Jumbo-Visma" izcīnīja 18. vietu, "Astanai" zaudējot 40 sekundes. Līdzīgu neveiksmi arī piedzīvoja "UAE-Emirates", kas zaudēja minūti un septiņas sekundes.

UAE-Emirates kritiens

Jumbo-Visma kritiens

  +1 [+] [-]

, 2019-08-24 23:18, pirms 5 gadiem
Jumbo komandas kritiena iemesls ir pēkšņs sālsūdens ieplūdums distances līkumā.Pirmajām komandām tur viss bija līkumā sauss.pēdējās apzināti sabremzējās pēc tā kritiena zaudējot laiku bet nepiedzīvojot kritienus.Tik pat labi var piesieties protokolam,jo nolikumā minēts ka laiku fiksē pēc 5 komandas braucēja finiša,bet šodien fiksēja pēc 4.

     [+] [-]

, 2019-08-25 07:51, pirms 5 gadiem
Eu, OZOL, kas tur apkaunojošs tajā kritienā?!

     [+] [-]

, 2019-08-25 08:02, pirms 5 gadiem
Kritieni velosportā gadās.
Noskatījos video un tā arī nesapratu, kāpēc šis nosaukts par apkaunojošu kritienu