Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Tour de France" uzvarētājs Frūms pagarina līgumu ar "Team Sky"

"Tour de France" uzvarētājs Frūms pagarina līgumu ar "Team Sky"
Kristofers Frūms
Foto: AFP/Scanpix

Leģendārā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" uzvarētājs Kristofers Frūms pagarinājis līgumu ar "Team Sky", komanda informē savā mājas lapā.

28 gadus vecais britu riteņbraucējs Kristofers Frūms turpinās pārstāvēt "Team Sky" vienību arī nākamgad. Līgumus ar komandu pagarinājuši vēl deviņi riteņbraucēji.

Frūms šovasar triumfēja prestižajā "Tour de France" daudzdienu velobraucienā, pievienojot šo panākumu vēl četrām uzvarām šogad. Frūma rēķinā ir arī triumfi "Tour de Oman", "Criterium International", "Tour de Romandie" un "Criterium du Dauphine" velobraucienos.

"Šis man ir bijis neticams gads, un esmu priecīgs to noslēgt ar jaunu "Team Sky" līgumu. Esmu ar šo komandu kopš tās pirmssākumiem un zinu, ka tā ir īstā vieta manai izaugsmei," sacīja 28 gadus riteņbraucējs.

"Nav iespējams izcīnīt uzvaras bez atbilstošas komandas, tāpēc vēlētos pateikties "Team Sky" par ilgstošo atbalstu. Man ir bijis tas gods būt par "Team Sky" braucēju, un ceru, ka man būs nozīmīga loma tās tuvāko gadu panākumos," piebilda Frūms.

Izmantotie resursi:
Team Sky | Pro Cycling | Home


Emīls Liepiņš. Foto: LRF

Liepiņam 95. vieta Romandijas velobrauciena pirmajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš trešdien ierindojās 95. pozīcijā UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" pirmajā posmā.
Ģ.Harkins un O.J.Skrapcis uz pjedestāla. Foto: LRF.

Latvijas riteņbraucējiem panākumi Lietuvā un pieredze Beļģijā

Olivers Jēkabs Skrapcis un Ģirts Harkins izcīnījuši godalgas Lietuvā notiekošajās valsts mēroga šosejas riteņbraukšanas sacensībās. Tikmēr Kate Ketrīna Skujiņa Beļģijā finišēja 54. vietā prestižās “Gent – Wevelgem” U17 grupas velobraucienā.
Toms Skujiņš
Foto: Getty Images
1

Skujiņam jauns karjeras rekords – 28. vieta pasaules rangā

Trīs vietu kāpumu aktuālajā UCI Pasaules rangā šosejas riteņbraukšanā veicis Baltijas valstu šobrīd vadošais šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš, kurš tagad ieņem sev rekordaugsto 28. vietu. Nāciju rangā Latvija 124 valstu konkurencē saglabā 23. pozīciju, kas dod četras vietas dalībai šī gada Pasaules čempionātā.