Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Smukuļa komandas biedrs Rodrigess gandarīts ar 3.vietu "Tour de France"

Jānis Pārums

Smukuļa komandas biedrs Rodrigess gandarīts ar 3.vietu "Tour de France"
Hoakims Rodrigess
Foto: AFP/Scanpix

Komandu "Katusha" pārstāvošā Latvijas riteņbraucēja Gata Smukuļa komandas biedrs Hoakims Rodrigess paudis lielu gandarījumu ar aizvadīto "Tour de France" velobraucienu, kurā viņam izdevās izcīnīt trešo vietu kopvērtējumā.

"Esmu ļoti laimīgs, ka izdevās izcīnīt godalgotu vietu. Tas patiešām ir kaut kas neticams, ja ņem vērā pirmo nedēļu un to ceļu, ko nācās paveikt, lai tiktu uz pjedestāla," atzina Rodrigess. "Zinu, ka šis rezultāts ir svarīgs ne tikai man, bet arī visai komandai, visai Krievijai, mūsu projekta vadītājam Igoram Makarovam, pateicoties kuram es esmu sasniedzis tādus rezultātus. Tāpēc šo izcīnīto vietu uz pjedestāla es gribētu veltīt viņam."

Rodrigess arī neslēpa komandas biedru ieguldījumu viņa sasniegtajā: "Gribu pateikties saviem komandas biedriem – viņu darbs palīdzēja man tikt uz goda pjedestāla kopvērtējumā. Tas man ir trešais pjedestāls pēc kārtas lielajās tūrēs, bet tas, ka "Tour de France" izdevās izcīnīt trešo vietu pēc smagas cīņas un sarežģītiem momentiem pirmajā nedēļā, dara panākumu vēl nozīmīgāku"

"Tagad manos plānos ir gatavošanās "Vuelta Espana" velobraucienam. Nebūs viegli, jo nāksies cīnīties ar spēcīgiem riteņbraucējiem, piemēram, Vinčenco Nibali, Alehandro Valverde, Ivans Baso. Taču mums ir ļoti spēcīga komanda, un mēs pacentīsimies izdarīt visu iespējamo, lai uzvarētu šo tūri," piebilda Rodrigess.

Izmantotie resursi:
Katusha Team | Russian global cycling project

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-22 13:01, pirms 11 gadiem
2 dopingu uzies un čempions!