Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Šlekam pozitīva arī B prove, sportists vainu noliedz

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šlekam pozitīva arī B prove, sportists vainu noliedz
Franks Šleks
Foto: Reuters/Scanpix

No "Tour de France" atsauktajam "RadioShack-Nissan" riteņbraucējam Frankam Šlekam arī dopinga pārbaužu B prove uzrādījusi pozitīvus rezultātus. Luksemburgas sportists uzstāj, ka nav darījis neko aizliegtu.

Atgādinām, ka Šleks otrdien tika atsaukts no Francijas tūres pēc tam, kad trīs dienu agrāk ņemtajās analīzēs tika uzrādīts paaugstināts diurētiskā ksipamīda daudzums. Šleks pieprasīja B provi, arī tā uzrādījusi pozitīvus rezultātus.

Šleks noliedz savu vainu aizliegto vielu lietošanā: "Zinu, ka neko nepareizu neesmu darījis. Turpināšu noskaidrot, kā viela nokļuva manā organismā. Šobrīd pa minūtei analizējam, ko tieši darīju, ēdu un dzēru dopinga kontroles dienā."

Šleka pārstāvētās "RadioShack-Nissan" komandas sporta direktors Alēns Galopāns nav pārsteigts par B proves rezultātiem: "Nē, tas nav pārsteigums. Mūsu tūres ikdienā tas neko būtiski nemaina. Šleka pārziņā ir viņa aizstāvības sagatavošana."

Kamēr Šleks domā, kā notīrīt savu vārdu, tūre tuvojas noslēgumam. Šodien 53.5 km garā braucienā ar atsevišķu startu Bredlijam Viginsam jācenšas nezaudēt pārāk daudz laika no sava divu minūšu un piecu sekunžu pārsvara pār komandas biedru Kristoferu Frūmu. Svētdien tradicionālais līdzenuma posms ar finišu Parīzē.

izmantotie resursi:
Yahoo! Eurosport - Sports News | Live Scores |...

  +4 [+] [-]

, 2012-07-21 11:11, pirms 12 gadiem
Viniem tik daudz tas farmakologijas, ka tur pasi jau vairs nesaprot kas ir likumigs,kas nee, jeb no neaizliegta lidz aizliegtam ir viens mazs solis

  +3 [+] [-]

, 2012-07-21 12:22, pirms 12 gadiem
Vinjsh ir nevainiigs, vienkaarshi konkurenti uzlaida vinjam virsuu odus ar dopingaa sameerceetiem snukjiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja