Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Blūms un Karstensens "Cape Epic" ceturtajā posmā gūst 17. vietu "Miandum" vīri 152.

Toms Markss
Toms Markss

Blūms un Karstensens "Cape Epic" ceturtajā posmā gūst 17. vietu "Miandum" vīri 152.
Mārtiņš Blūms (no labās)
Foto: Publicitātes

Dienvidāfrikas Republikā turpinās prestižās daudzdienu MTB pāru sacensības ''Cape Epic''. Ceturtdien aizvadītajā ceturtajā posmā Mārtiņš Blūms un Sebastians Karstensens sasniedza 17. rezultātu, bet “Miandum” komandas pārstāvjiem – Atim Vidovskim un Mārim Vancevičam 152. pozīcija.

Pēc vairākiem gariem un ļoti smagiem posmiem, ''Cape Epic'' ceturtdien turpinājās vien ar 43 kilometru garo ceturto posmu. Distances laikā tika pievarēti 1000 augstuma metri. Pirms šī posma notika vadība kopvērtējuma galvgalī, jo stabilos līderus Nino Šurteru un Larsu Forsteru galvgalī nomainīja Manuels Fumics un Henrike Avančini. Šveicieši saskārās ar nopietnām tehniskām neveiksmēm, kas lika zaudēt daudz. Arī mūsu Mārtiņam Blūmam kopā ar Sebastianu Karstensenu nācās cīnīties ar tehniku, kas liedz finišēt augstāk par 31. vietu.

Ceturtajā posmā uzvaras garšu atguva Šurters un Forsters, kuri 40 kilometru garo distanci veica pēc 1 stundas un 38 minūtēm un 41 sekundes. Otro pozīciju ieņēma Fumics un Avančini (+00:01:28). Tikmēr trijnieku noslēdza kolumbieša Loulsa Meija un itālieša Džonija Kataneo duets (+00:02:22).

Mārtiņš Blūms un Sebastians Karstensens finišēja 17. vietā, 7 minūtes un 21 sekundi aiz uzvarētājiem. Tikmēr ''Miandum'' vienību pārstāvošie – Māris Vancevičs un Atis Vidovskis – savā grupā bija 94., bet absolūtajā ieskaitē 152. pozīcija (+00:36:50).

Kopvērtējumā līderi joprojām ir Avančini un Fumics, kuri Šurtera un Forstera duetu apsteidz par 1 minūti un 13 sekundēm. Blūms un Karstensens tikmēr ir 22. (+00:01:13), bet Atim Vidovskim ar Māri Vanceviču 152. pozīcija absolūtajā ieskaitē, bet savā grupā latvieši ir 85.

Sacensības piektdien turpināsies ar 100 kilometru garo piekto posmu. Tā laikā būs jāpievar ļoti nopietni kāpumi un nobraucieni. Kopējie augstuma metri sasniegs – 2850 metrus.

Izmantotie resursi:
lrf.lv