Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Oficiāli.Krista Neilanda komanda saņem ielūgumu uz Giro 2018.

šoseja

Vakar Itālijā tika sadalīta Wild Card(speciālie ielūgumi)uz prestižākajām sezonas pirmās puses sacensībām Itālijā.Latvijas čempiona grupas braucienā Krista Neilanda parstāvētā Pro kontinentālā komanda Israel-Cycling Academy saņēma ielūgumus uz Tireno Adriatico daudzdienām(7-13 marts),Milano Sanremo(17 marts)un Giro d Italia(4-27 maijs)

Šā gada Giro pirmos 3 posmus aizvadīs Izraēlā.Kopumā Giro paredzēti 2 individuālie braucieni,8 posmi sprinteriem,4 pauguru posmi un 7 izteikti kalnu posmi.

Israel Cycling Academy komanda speciāli uz šo gadu piesaistījusi virkni pieredzējušus riteņbraucējus:
Bens Hermans,Rubens Plaza-labi braucēji kalnos,abiem jau starti tūrēs.Abi intervijās teikuši ka Giro plāno cīnīties par uzvarām etapos.
Kristians Sbaragli,Holsts Sondre Engers,Augusts Jensens-sprinteri

Komandas sponsori,īpašnieki devuši interviju un teikuši ka grib lai Giro brauc arī Izra;elas braucēji,tas nozīmē ka Krista izredzes tikt Giro sastāvā ir nelielas.
Provizoriski sastāvs varētu būt :
Roy Goldsteins,Gijs Sagivs-abi Izraēlas čempioni grupu braucienā un Individuālajā gonkā
Bens Hermans,Rubens Plaza,Kristijans Sbaragli,H.S.Engers-pieredzējušākie braucēji speciālisti savās jomās

atliek 2-3 vietas uz kurām pretendēs arī Krists Neilands un Igaunis Mikaels Raims(Sprinteris),kā arī Kolumbietis Edvins Avila(manuprāt Krista tiešais konkurents)