Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Skujiņš izcīna astoto vietu Kolorādo klasikas kopvērtējumā

Agris Suveizda

Skujiņš izcīna astoto vietu Kolorādo klasikas kopvērtējumā
Toms Skujiņš
Foto: Lance op den Camp

LETA. Viens no vadošajiem Latvijas šosejas riteņbraucējiem Toms Skujiņš no "Trek-Segafredo" komandas svētdien izcīnīja astoto vietu Kolorado klasikas (UCI kat.2.HC) velobrauciena kopvērtējumā.

Svētdien norisinājās šī velobrauciena noslēdzošais - ceturtais - etaps, kurā bija jāveic salīdzinoši viegla 115 kilometrus gara distance. Par tās uzvarētāju, finišu sasniedzot pēc divām stundām, 24 minūtēm un četrām sekundēm, kļuva amerikānis Treviss Makeibs no "UnitedHealthcare" komandas.

Tikmēr Skujiņš finišēja ar uzvarētāju vienā grupā, noslēdzošajā etapā izcīnot devīto vietu. Savukārt kopvērtējumā par Kolorādo klasikas uzvarētāju tika kronēts cits amerikānis Gevins Menions ("UnitedHealthcare"), kamēr Skujiņš bija astotais, no pirmās vietas atpaliekot par 52 sekundēm.

Kopumā velobraucienu noslēdza 71 riteņbraucējs. Kolorādo klasikas sacensības pirmo reizi tika organizētas pērn.

Izmantotie resursi:
LETA