Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Riteņbraukšanas federāciju turpmāk atbalstīs pašmāju uzņēmums "Piebalgas alus"

Toms Markss
Toms Markss

Riteņbraukšanas federāciju turpmāk atbalstīs pašmāju uzņēmums "Piebalgas alus"
Krists Neilands
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas rīkotās "Cerību kausa" un Latvijas kausa šosejas riteņbraukšanā sacensības šajā sezonā atbalstīs pašmāju kompānija “Piebalgas alus”, kas jaunajiem riteņbraucējiem pēc finišiem dāvās gardo “Piebalgas oriģinālo kvasu”, bet pieaugušajiem veldzējošo "Piebalgas bezalkoholisko alu".

Latvijā arvien biežāk uz ielām un ceļiem manāmi riteņbraucēji, kas iezīmē jaunās velo sezonas sākumu. Aktīvi jaunajai sacensību sezonai gatavojas arī Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF), kuras pirmās rīkotās sacensības gaidāmas jau pēc mazāk nekā viena mēneša.

Šajā sezonā LRF turpinās rīkot tradīcijām bagāto jaunatnes šosejas riteņbraukšanas sacensību seriālu “Cerību kauss”, kurā šogad iekļauti kopumā seši posmi, kas norisināsies Dobelē, Kuldīgā, Cēsīs, divi posmi gaidāmi Rīgā, bet lielais fināls 14. septembrī norisināsies Smiltenē. Katrā no šiem posmiem notiks arī Latvijas kausa posms šosejas riteņbraukšanā, pulcējot junioru, elites un amatieru kategoriju sportistus un sportistes.

LRF atbalstītāju pulkam šajā sezonā pievienojies pašmāju uzņēmums “Piebalgas alus”, kas ražo ne tikai dažādus alus veidus, bet arī gardo un spēcinošo “Piebalgas kvasu”. Pateicoties “Piebalgas alus” sniegtajam atbalstam, visos “Cerību kausa” posmos un to ietvaros notiekošajos Latvijas kausa posmos, kā arī Latvijas čempionātā šosejas riteņbraukšanā, ikviens dalībnieks pēc finiša saņems “Piebalgas kvasu”. Tikmēr pieaugušie saņems arī “Piebalgas bezalkoholisko alu”.

LRF šosejas un MTB sacensību menedžeris Toms Markss: “Latvijas riteņbraukšanas saime ir patiesi gandarīta savā pulkā uzņemt tik spēcīgu un tradīcijām bagātu pašmāju kompāniju kā “Piebalgas alus”. Sportā, īpaši riteņbraukšanā, nozīmīga loma ir atjaunošanās procesam pēc pieveiktas distances. Nereti trasē tiek pavadītas pat vairākas stundas, kuru laikā sportistiem jāparāda savas maksimālās spējas. Varam būt priecīgi, ka šajā gadā enerģija tiks atgūta ar kompānijas “Piebalgas alus” produktiem!”

“Piebalgas alus” mārketinga un pārdošanas vadītāja Baiba Čipa – Ziemele: „Esam priecīgi par satikšanos ar Latvijas Riteņbraukšanas federāciju un sadarbības uzsākšanu. Uzņēmumā paši esam aktīva dzīvesveida piekritēji, tādēļ labprāt iesaistāmies un atbalstam mūsu jaunatni un riteņbraukšanas entuziastus. Visiem „Cerību kausa” dalībniekiem slāpju remdēšanai un enerģijas atjaunošanai ar lepnumu piedāvāsim mūsu bezalkoholiskos produktus - dabīgi raudzētu “Piebalgas Oriģinālo kvasu”, kā arī mūsu izloloto un radīto “Piebalgas bezalkoholisko alu”. Uzsākot sezonu, novēlam sportistiem un visiem atbalstītājiem enerģisku vasaru un prieku par sasniegumiem!”

“Cerību kausa” pirmais posms norisināsies jau 13. aprīlī Dobeles pusē esošajā Apguldē. Paralēli tam notiks arī Latvijas kausa šosejas riteņbraukšanā pirmais posms. Dalībniekus visās vecuma un meistarības grupās sagaida 10 kilometru gara individuālā brauciena distance.

Izmantotie resursi:
lrf.lv