Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Toms Skujiņš pārceļas uz Trek Segafredo

šoseja

Toms Skujiņš noslēdzis 2 gadu līgumu ar ASV pasaules tūres komandu Trek Segafredo,kurā šogad savu karjeru noslēdza Alberto Kontadors.

2017 gada riteņbraukšanas sezonas beigu daļā,komandas aktīvi pastiprina sastāvus 2018 gada sezonai.Latvijas izlases kandidātiem Kristam Neilandam un Aleksejam Saramotinam,kā vienigajiem ir līgumi uz nākamo sezonu,kamēr Gatim Smukulim,Tomam Skujiņam un pārējiem kontinentālo komandu braucējiem līgumu slēgšana vēl priekšā vai noris šobrīd.

Stāsts bus par 2018 gada Giro d Italia,kas pirmos trīs posmus aizvadīs Izraēlā.Pro kontinentālas komandas Israel Cycling Academy mājās.Šajā komandā viens no šis sezonas līderiem ir Krists Neilands(Latvijas čempions). Giro 2018 uzaicinājumu varētu saņemt šī Izraēlas komanda,kas ļoti aktīvi pastiprinās.

Pēdējās nedēļās parakstīties riteņbraucēji:
Bens Hermans(no BMC)5 Grand tūres,labakā vieta 4 vietas Vuelta 2016
Rubens Plaza(no Orica)2 uzvaras Vuelta posmos un viena Tour de France posmā.Starts 12 Grand Tūrēs.
Sonders Holsts Engers(no AGR 2 La Mondiale)3 vieta Tour de France posmā
Augusts Jensens(no Coop)
Edvins Avila(Team Iluminate)
Ahmets Orkens(Torku Sekerspor)

komandā vēl aktuālas 6 vakances.

     [+] [-]

, 2017-09-21 11:21, pirms 7 gadiem
Kā jau iepriekš rakstīju komentāros Israel Cycling Academy vajadzētu saņemt uzaicinājumu. Grūti iedomāties, ka Izraēla plāno investēt lielu naudu Giro un nepaprasīja neko atpakaļ. Tādēļ par 99,5% Israel Cycling Academy piedalīsies Giro 2018. Ja nu vienīgi giro bosi uzmetīs Izraēlu (xo-xo) vai pa šo laiku kaut kas slikts notiks ar komandu. Piemēram, tas kas notika ar Bardiani šogad (un ja Giro bosi būs konsekventi, Bardiani nesaņems uzaicinājumu nākamgad, protams, ja viņiem vajadzēs šo uzaicinājumu). Pafantazēsim tālāk. Nākamgad laikam jau būs 8 braucēji katrā komandā. Izraēlā nesapratīs, ja uz starta nebūs neviena vietēja braucēja. Vai tas būs ITT čempions Sagiv, RR čempions Goldsteins vai kāds cits? (abiem čempiem nav vispār nekādu citu labu rezultātu šogad) Vienalga. Bet, cerams, būs tikai viens ISR braucējs. Vai tas tik nebūs pirmais ever braucējs no Izraēlas kādā GT? Vismaz kopš 1989.gada noteikti nav bijis. Paliek 7. Komanda noslēdza līgumus ar diviem ļoti pieredzējušiem braucējiem, kas varētu būt road kapteiņi – Hermans un Plaza. Mīnus divi. Uz piecām vietām jau šobrīd pretendentu netrūkst – Enger, Avila un, protams, džeki no šī gada sastāva Raim, Neilands, Lemus, Perry un citi. Bet vēl nav zināms vai komanda paliks pieredzējušie Boivin, Dempster un Van Winden. Vēl noteikti tiks noslēgti līgumi ar kādiem pazīstamiem braucējiem. Konkurence būs nopietna. Un lai Krists tiktu sastāvā vajadzēs spēcīgi aizvadīt 2018.gada sākumu. Un tad mēs atkal ieraudzīsim Latvijas čempiona kreklu Grand Tūrē.

     [+] [-]

, 2017-09-21 12:31, pirms 7 gadiem
drīzāk ieņems Rusvelo vietu.

     [+] [-]

, 2017-09-21 15:21, pirms 7 gadiem
Es arī pagājušogad biju mazliet izbrīnīts, ka Rusvelo saņēma 2gadu pēc kārtas uzaicinājumu piedalīties džiro. Bet komanda bāzējās Itālijā, brauc ar Colnago ričukiem, laikam arī vel maksā kādam. Tādēļ viņiem ir ļoti spēcīgs lobijs. Ja viņi turpinās iet šo ceļu, tad saņems arī 2018.gada wild card. Bardiani šogad automātiski garantēja sev vietu giro`2017, jo pagājušogad uzvarēja Coppa Italia kopvērtējumā. Pašlaik 2017.gadā coppa Italia līderis ir Androni, kas šogad ir palicis malā dēļ atkārtotiem doping skandāliem. Jāsaka, ka nepiedalīšanās Giro`2017 priekš Androni un Nippo-Vini Fantini bija smags pārbaudījums un komandas knapi ir izdzīvojušas. Tā kā itāļu komandām tās WC ir dzīves un nāves jautājums.
2017.gadā Giro d`Italia Wild card saņēma -
1) Bardiani-CSF (ITA)
2) Wilier-Selle Italia (ITA)
3) Gazprom-Rusvelo (RUS)
4) CCC Sprandi (POL)

Šķiet tomēr CCC paliks malā. Viņi divus gadus pēc kārtas nekad nav saņēmuši WC. Un, cerams, arī Bardiani-CSF.

Mana prognoze Giro`2018 WC.

1) Androni Sidermec
2) Willier-Selle Italia (pašlaik otrajā vietā Coppa Italia)
3) Israel Cycling Academy
4) Vini Fantini vai Gazprom Rusvelo

bet varbūt būs arī piektā komanda?

     [+] [-]

, 2017-09-23 12:53, pirms 7 gadiem
Delko pagarināja ligumu ar Gati uz 2018.gadu. Pēc sliktas sezonas tā ir laba ziņa. Gaidām jaunumus no Toma un Emīla.

     [+] [-]

, 2017-09-29 17:20, pirms 7 gadiem
Bomba jaunumi!!! Prieks par Tomu! Divi gadi Trekā!!! Apsveikumi!
Nu tad lai Andžs pagarina līgumu ar Holowesko un ja arī Emīlam izdosies parakstīt līgumu ar Delko, Latvijai atkal, pirmoreiz kopš 2000.gada, būs 6. profiņi pelotonā (par to jēdzienu profesionāls var strīdēties, bet uz papīra skaitās tikai World Tour un prokonti komandu braucēji). Romāns Vainšteins (Vini Caldirola), Raivis Belohvoščiks (Lampre), Arvis Piziks (Memory Card-Jack&Jones), Juris Silovs (Cofidis), Andris Naudužs (Aguardiente Nectar-Selle Italia) un Dainis Ozols (Mroz). Ar kādu uzvaru noslēdzas tas 2000.gads nevienam laikam nav jāatgādina

     [+] [-]

, 2017-09-29 17:25, pirms 7 gadiem
Ļoti maz ko saprotu no riteņbraukšanas, tāpēc jautāšu zinātājiem - vai tas ir kāpums (un cik liels) Skujiņa karjerā? Tas nozīmē, ka viņš noteikti piedalīsies (ja nebūs kāda trauma) kādā no Grand Tour 2018?

     [+] [-]

, 2017-09-29 17:43, pirms 7 gadiem
buzz rakstīja: Bomba jaunumi!!! Prieks par Tomu! Divi gadi Trekā!!! Apsveikumi!
Nu tad lai Andžs pagarina līgumu ar Holowesko un ja arī Emīlam izdosies parakstīt līgumu ar Delko, Latvijai atkal, pirmoreiz kopš 2000.gada, būs 6. profiņi pelotonā (par to jēdzienu profesionāls var strīdēties, bet uz papīra skaitās tikai World Tour un prokonti komandu braucēji). Romāns Vainšteins (Vini Caldirola), Raivis Belohvoščiks (Lampre), Arvis Piziks (Memory Card-Jack&Jones), Juris Silovs (Cofidis), Andris Naudužs (Aguardiente Nectar-Selle Italia) un Dainis Ozols (Mroz). Ar kādu uzvaru noslēdzas tas 2000.gads nevienam laikam nav jāatgādina
Kur tad Kaspars Ozers pēkšņi aizkritis?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 17:46, pirms 7 gadiem
Par to kāpumu laikam jau tas ir atkarīgs no naudiņas un no tā, kā jauna komanda izmantos Tomu. Gan Cannondale, gan Trek abas ir World Tour komandas. Bet budžets Trekam, protams, bija lielāks. Cannondale knapi izdzīvoja šogad. Nezinu kāds budžets viņiem būs nākamgad ar jauno sponsoru. Teiksim tā. Trek ir stabilāka, kā komanda. Tā vismaz šķiet.
P.S. Kaspars Ozers 1997.gadā beidza karjeru

     [+] [-]

, 2018-07-14 23:04, pirms 6 gadiem
Interesanti pārlasīt šos komentārus👍...bez jelibam! Nevaru neuzrakstit...Šoreiz tieši par Kasparu Ozeru! Jā, viņš pārtrauca velo karjeru pirms 2000 g....bet, neaizmirsīsim, ka viņš bija viens no spēcīgākajiem un ja, nemaldos, ir olimpiskais medaļnieks!

     [+] [-]

, 2018-07-14 23:19, pirms 6 gadiem
Ups..kļūda....pasaules čempionātā 2. vieta!😉