Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Komandai "Tour de France" laikā nozog 50 tūkstošus eiro vērtu aprīkojumu

Komandai "Tour de France" laikā nozog 50 tūkstošus eiro vērtu aprīkojumu
Keilebs Jūens. Foto: Zumapress/Scanpix

Beļģu riteņbraukšanas komandai "Lotto Soudal" pēc "Tour de France" 11. posma nācās sastapties ar nepatīkumu pārsteigumu - garnadži aiznesuši 50 tūkstošus eiro vērtu aprīkojumu.

Pasaules tūres komanda pārnakšņoja "Tour de France" organizatoru iedalītā viesnīcā, kura atradās netālu no Tulūzas. Nākamajā dienā pirms 12. posma viens no komandas locekļiem paziņoja, ka zagļi aiznesuši 50 tūkstošus eiro vērtu aprīkojumu no fotogrāfu istabas. Garnadžiem izdevās savā īpašumā iegūt datorus, video un fotokameras, kā arī foto lēcas. Kad zagļi uzdarbojās, "Lotto Soudal" komanda vakariņās svinēja sprintera Keileba Jūena uzvaru 11. posmā.

"Zādzība mūsu komandas istabā notika pagājušajā naktī pulskten 21.30. Viņi aiznesa lēcas, video un fotokameras ar kopējo vērtību 50 tūkstoši eiro. Izsaucām policiju. Viesnīcā arī atrodas videonovērošanas kameras, kas cerams palīdzēs atrast vainīgos," sacīja "Lotto Soudal" pārstāvis.

Tajā pašā viesnīcā atpūtās arī citas franču komandas - "Groupama-FDJ" un "Cofidis". Policija viesnīcā uzturējās līdz pulksten 2.30. Vēlāk atklājās, ka beļģi nav vienīgie, kuri cietuši - aplaupīts arī ASV televīzijas kanāls. Franču policija medijiem atbildēja lakoniski: "Noķersim zagli".

Izmantotie resursi:
https://www.cyclingweekly.com/news/...