Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Frūmam paveicies, ka palicis dzīvs, bez velosipēda jāpavada seši mēneši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Frūmam paveicies, ka palicis dzīvs, bez velosipēda jāpavada seši mēneši
Kriss Frūms. Foto: PA Pictures/Scanpix

Četras reizes "Tour de France" uzvarējušajam Krisam Frūmam pagājušajā nedēļā tika veikta operācija, jo viņš treniņa laikā ietriecās sienā. Tiek prognozēts, ka prom no riteņbraukšanas nāksies pavadīt vismaz sešus mēnešus, taču sportists ir priecīgs, ka vispār izdzīvojis.

Lielā ātrumā ietriecoties sienā, Frūms piedzīvoja karjeras smagāko brīdi. Viņam bija lūzums kaklā, kā arī lauzts elkonis, ripas un gūža. Pagājušajā nedēļā tika veikta sešas stundas ilga operācija, un ķirurgs pēc tam norādījis, ka 34 gadus vecajam Frūmam būs jāpavada vismaz seši mēneši prom no riteņbraukšanas.

"Šis ir smags posms, bet spēku man dod labās domas un cilvēku atbalsts. Neko tādu negaidīju," teica Frūms. Viņš pateicības vārdus veltīja arī mediķiem. "Zinu, cik ļoti man paveicies, ka atrodos šeit. Zinu, cik daudz esmu parādā mediķiem un personālam."

"Tas ir šķērslis, ļoti liels, taču koncentrējos uz priekšā esošo ceļu. Atlabšanas posms būs ilgs, bet atgriezīšos savā labākajā formā," pauda Frūms. "Gribu pateikties arī savai sievai Mišelai un ģimenei. Viņi kopā ar mani bijuši ikvienā posmā, un viņu mīlestība un atbalsts motivē mani atgriezties, cik ātri vien tas iespējams."

Frūms sienā ietriecās ar ātrumu 54 kilometri stundā, un paredzams, ka 2019. gadā viņš uz starta neizies. Negadījums notika, kad viņš gatavojās "Criterium du Dauphine" ceturtajam posmam Francijā.

Izmantotie resursi:
https://www.teamineos.com/article/f...

     [+] [-]

, 2019-06-17 19:53, pirms 5 gadiem
“lauztas ripas”, “prom no riteņbraukšanas”... kas šito raksta?