Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičs un Lukševics sezonu sāks kopā ar Saganu un citām zvaigznēm

Toms Markss
Toms Markss

Bogdanovičs un Lukševics sezonu sāks kopā ar Saganu un citām zvaigznēm
Māris Bogdanovičs
Foto: Kaspars Suške'vičs

No 26. janvāra līdz 5. februārim Argentīnā risināsies UCI 2 PRO kategorijas daudzdienu velobrauciens ''Vuelta a San Juan Internacional''. Dalībnieku vidū būs arī Latvijā reģistrētā Itālijas komanda ''Amore & Vita – Prodir'' ar Māri Bogdanoviču un Viesturu Lukševicu sastāvā. Sacensībās startēs arī tādas riteņbraukšanas zvaigznes kā – Peters Sagans, Žiljēns Alefilips un Fernando Gavirija.

2020. gada šosejas riteņbraukšanas sacensību sezona sākusies ar velobraucieniem Jaunzēlandē un Austrālijā. Janvāra izskaņā pirmās UCI līmeņa sacensības gaidāmas arī Eiropā, Āfrikā un Dienvidamerikā. Mērķtiecīgi sezonai turpina gatavoties Latvijas šosejas riteņbraucēji.

Kā pirmie no latviešiem sezonu iesāks ''Amore & Vita – Prodir'' vienību pārstāvošie – Māris Bogdanovičs un Viesturs Lukševics. Abi mūsu sportistu nākamās nedēļas svētdienā uzsāks septiņu dienu garp ''Vuelta a San Juan Internacional'' velobraucienu. Argentīnā notiekošās sacensības, kam šogad piešķirta UCI PRO (iepriekš UCI HC) kategorija, būs sezonas pirmā pārbaude ne tikai abiem latviešiem, bet arī virknei pasaules riteņbraukšanas zvaigžņu.

Sprinta etapos savu gatavību varēs pārbaudīt Peters Sagans (''Bora –hansgrohe''), Fernando Gavirija (''UAE Team Emirates'') un Hosē Hodegs (''Quick – Step''). Sacensībās startēs arī tādi vīri kā –Remko Evenepūls, Zdeņeks Štibārs, Kristofs Laporte un citi.

Viesturs Lukševics ''Amore & Vita – Prodir'' pārstāvēs jau trešo sezonu pēc kārtas, bet sesto gadu kopumā. Tikmēr Māris Bogdanovičs, kurš būs komandas vadošais sprinteris, atgriežas sastāvā pēc viena gada pārtraukuma.

Izmantotie resursi:
lrf.lv