Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Tour de France" sākums pārcelts uz augusta nogali, tūres maršruts paliek nemainīgs

Agris Suveizda

"Tour de France" sākums pārcelts uz augusta nogali, tūres maršruts paliek nemainīgs
Toms Skujiņš. Foto: Trek - Segafredo komandas arhīvs

Prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" organizētāji pieņēmuši lēmumu sacensību sākumu no 27. jūnija pārcelt uz 29. augustu.

Francijas valdība dažādu masu pasākumu organizēšanas ierobežojumus paildzinājusi līdz pat jūlija vidum, un "Tour de France" rīkotāji paredzami pieņēmuši lēmumu sacensības pārcelt uz citu periodu. Sākotnēji tūrei bija plānota no 27. jūnija līdz 19. jūlijam, bet tagad sacensības ir paredzētas no 29. augusta līdz 20. septembrim.

"Tūre saglabās to pašu maršrutu no Nicas līdz Parīzei bez nekādām izmaiņām," teikts sacensību mājaslapā. "Iepriekšējo nedēļu laikā esam bijuši nepārtrauktā saziņā ar braucējiem, komandām, organizatoriem un citām trešajām pusēm, un esam panākuši vienošanos ar visām iesaistītajām pusēm – sākot no vietējām pašvaldībām un beidzot ar varasiestādēm."

Arī dāmu brauciens La Course, kas bija plānots 19. jūnijā Elizejas laukos, ir pārcelts, taču konkrēts datums vēl tiks nosaukts – jebkurā gadījumā tas būs jauno "Tour de France" datumu ietvaros.

Izmantotie resursi:
https://www.letour.fr/en/news/2020/...