Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Skujiņa komandas biedram Pantano konstatētas pozitīvas dopinga analīzes

Rolands Eliņš

Skujiņa komandas biedram Pantano konstatētas pozitīvas dopinga analīzes
Harlinsons Pantano. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Profesionālās komandas "Trek-Segafredo" kolumbiešu riteņbraucējam Harlinsonam Pantano konstatētas pozitīvas dopinga analīzes, ziņo Starptautiskā Riteņbraukšanas savienība (UCI).

26.februārī ārpus sacensībās ņemtajās analīzēs tika atrastas aizliegtā eritropoetīna jeb EPO pēdas.

"Ņemot vērā UCI antidopinga noteikumus, riteņbraucējs līdz lietas izskatīšanai ir saņēmis pagaidu diskvalifikāciju," teikts UCI paziņojumā.

Tāpat arī "Trek-Segafredo" komanda 30 gadus vecajam kolumbietim piespriedusi pagaidu diskvalifikāciju.

Pantano 2016.gadā uzvarēja vienā no prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" posmiem. Viņš ir 2017.gada Kolumbijas čempions individuālajā braucienā.

Pantano 2015. un 2016.gadā bija Alekseja Saramotina komandas biedrs IAM vienībā, bet kopš 2017.gada viņš ir "Trek-Segafredo" vienībā, kuru otro gadu pārstāv Toms Skujiņš.

Šosezon viņš piedalījies vairākās sacensībās Austrālijā un Francijā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-04-16 00:41, pirms 5 gadiem
Pirmajā brīdī domāju vai nav kāda saistība ar Marko Pantani....bet tomēr ne,jo pirmais bija Itālis un arī uzvārda pēdējais burts atšķiras..(Marko Pantani nomira 2004.g.,34 gadu vecumā no kokaīna pārdozēšanas) Riteņbraukšanā tāpat,kā svarcelšanā-lieto visi,bet pieķers vai ne,tā jau ir lotereja.Pieļauju,ka arī bizness (eksistē saraksti kurus būtu vēlams pieķert un WADA tad imitē aktīvu darbību)

  -1 [+] [-]

, 2019-04-16 01:31, pirms 5 gadiem
Lielajā sportā nelietojot ir grūti ko sasniegt.
Kaut vai atceroties kā tika slavēts Ārmstrongs, un tad...