Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Latvijas Nacionālā izlase ar Blūmu un Pētersonu, bet bez Liepiņa uzsāk sacensības Turcijā

Toms Markss
Toms Markss

Latvijas Nacionālā izlase ar Blūmu un Pētersonu, bet bez Liepiņa uzsāk sacensības Turcijā
Ēriks Toms Gavars
Foto: Agnis Melderis

Piektdien Turcijā sāksies trīs dienu garais UCI 2.2 kategorijas velobrauciens "Tour of Cappadocia", kurā sešu sportistu sastāvā startēs arī Latvijas Nacionālā izlase. Dalībnieku vidū būs arī abi mūsu valsts labākie kalnu riteņbraucēji – Mārtiņš Blūms un Arnis Pētersons – kamēr traumas dēļ uz starta neredzēsim Emīlu Liepiņu.

Trenera Toma Flakša vadībā uz Turciju devusies seši Latvijas riteņbraucēji. Nepilna mēneša garumā mūsu riteņbraucēji piedalīsies UCI kategorijas šosejas un MTB XCO krosa sacensībās. Uz Turciju devušies trīs komandas “Rīga” riteņbraucēji – Ēriks Toms Gavars, Kristers Ansons un Krustaps Pelčers. Dalībnieku vidū būs arī Deins Kaņepējs un abi vadošie Latvijas kalnu divriteņu braucēji – Arnis Pētersons un Mārtiņš Blūms. Gan Arnis, gan arī Mārtiņš piedalīsies arī MTB XCO krosa sacensībās. Traumas dēļ pēdējā brīdī no dalības sacensībās atteikties bija spiests lielisku sezonu aizvadošais Emīls Liepiņš.

Piektdien Nevsehiras pilsētiņā tiks aizvadīts trīs dienu garā velobrauciena "Tour of Cappadocia" pirmais posms. Tajā tiks veikta 112 kilometru gara distance ar trim izteiktiem kāpumiem tās laikā. Šajā velobraucienā startēs virkne kontinentālo komandu, valstu izlases un klubu komandas.

Izmantotie resursi:
lrf.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja