Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Riteņbraucējam Smukulim konstatēts elkoņa kaula lūzums

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Riteņbraucējam Smukulim konstatēts elkoņa kaula lūzums
Gatis Smukulis saņēmis medicīnisko palīdzību
Foto: "Katusha"

Latvijas riteņbraucējs Gatis Smukulis ("Katusha") prestižajā velobraucienā "Parīze-Rubē" vakar piedzīvoja kritienu un izstājās. Medicīniskajā izmeklēšanā tika konstatēts elkoņa kaula lūzums.

Pēc kritiena ārsti nofiksēja savainoto roku, bet vēlāk medicīniskajā izmeklēšanā tika konstatēts elkoņa kaula lūzums. Tiek plānots, ka latvietis varēs atsākt treniņus pēc 3-4 nedēļām.

Kā jau ziņots, 2015. gada velobraucienā "Parīze-Rubē" augsto 13. vietu izcīnīja mūsu Aleksejs Saramotins ("IAM Cycling"), uzvaru izcīnīja Vācijas pārstāvis Džons Dagenkolbs ("Giant-Alpecin"), savukārt "Katusha" līderis Aleksandrs Kristofs ierindojās 10. pozīcijā.


Gatis Smukulis minēto krievu komandu pārstāv kopš 2012. gada, un viņa loma ir palīdzēt līderiem. 2014. gada septembra beigās latvietis piedalījās pasaules čempionātā - komandu ieskaitē "Katusha" izcīnīja 13. vietu, individuālajā braucienā Latvijas sportists ieguva 47. vietu, bet grupas braucienā viņš nefinišēja (pirms diviem gadiem bija attiecīgi 7., 43. un 50. vieta). Lielajās tūrēs viņa labākie sasniegumi ir 84. vieta "Giro d'Italia" (2012) un 100. vieta "Tour de France" (2014). Pēdējos četros gados Smukulis četras reizes izcīnījis Latvijas čempiona titulu individuālajā braucienā, taču grupas braucienā labāk veicies citiem.

Izmantotie resursi:
www.katushateam.com

  +1 [+] [-]

, 2015-04-13 13:27, pirms 9 gadiem
jacer ka paspes sagatavoties uz Tour de France.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-13 13:59, pirms 9 gadiem
Sportistiem Parize Rube ir noslegusies,tacu gonkas tviteri cina turpinas.Oficiali ir iesniegti protesti par rupju saciksu noteikumu parkapumu skersojot dzelzscelu pie aizvertas barjeras

https://twitter.com/hashtag/parisro...

  +1 [+] [-]

, 2015-04-13 15:44, pirms 9 gadiem
Francijas dzelzceļš uzrakstījis iesniegumu policijai.

Smukulis gan jau var uz trenažiera mīt

  +1 [+] [-]

, 2015-04-13 16:06, pirms 9 gadiem
Papuass rakstīja: Francijas dzelzceļš uzrakstījis iesniegumu policijai.

Smukulis gan jau var uz trenažiera mīt
Ritenbrauksana ir virkne dazadu noteikumu,kas ir jaievero un barjeras esamiba ar tiek atrunata.Tapat ka brauksa aiz tehniskas masinas vai motocikla.Pagajuso nedel Smukula komandas biedrs Vicioso(sodien svin 38 dzimeni)Basku ture ietriecas savas komandas tehniskaja masina,kad ta strauji bremzeja.