Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Austrālietis Deniss izcīna uzvaru "Vuelta a Espana" individuālajā braucienā

Andrejs Siliņš

Austrālietis Deniss izcīna uzvaru "Vuelta a Espana" individuālajā braucienā
Roens Deniss
Foto: EPA / Scanpix

LETA--AFP. Austrāliešu riteņbraucējs Roens Deniss no BMC komandas otrdien izcīnīja uzvaru prestižā daudzdienu velobrauciena "Vuelta a Espana" 16.posmā jeb individuālajā braucienā, kamēr brits Saimons Jeitss no "Mitchelton-Scott" palielināja savu pārsvaru kopvērtējumā.

Šajā posmā riteņbraucējiem bija jāveic tikai 32 kilometrus gara individuālā distance, kurā uzvaru guva Deniss, finišu sasniedzot pēc 37 minūtēm un 57 sekundēm.

Tikmēr otrajā vietā ierindojās viņa komandas biedrs Džojs Roskofs no ASV, kurš no uzvarētāja atpalika 50 sekundes, bet trešais palika spānis Honatans Kastrovjeho no "Sky", kurš arī zaudēja 50 sekundes.

Savukārt kopvērtējuma vadībā joprojām ir brits Saimons Jeitss no "Mitchelton-Scott", kurš otrdien ieņēma 13.pozīciju.

Individuālais brauciens risinājās arī pirmajā posmā un arī tad uzvaru guva Deniss.

Pēc 16.posma kopvērtējumā Jeitsam 33 sekundes zaudē spānis Alehandro Valverde no "Movistar", kamēr 52 sekundes atpaliek nīderlandietis Stīvens Kruijsvijks ("LottoNL-Jumbo").

Valverde otrdien finišēja 15.vietā, bet Kruijsvijks ieņēma ceturto pozīciju.

Izmantotie resursi:
LETA